Zmaga Brada Pitta v boju za skrbništvo

Očitno sta nekdanja zakonca Angeina Jolie in Brad Pitt bliže dogovoru o skrbništvu nad njunimi otroci.

25.11.2019 ob 9:20 | Foto: Reuters | Avtor: M. FL.

Zmaga Brada Pitta v boju za skrbništvo

Splošno znano je, da nekdanja zakonca Angelina Jolie in Brad Pitt vse od ločitve bijeta bitko glede skrbništva nad otroci, zdi pa se, da se zadeve vendarle umirjajo, kajti kot piše portal New Idea, bo lahko Brad zahvalni dan preživel v družbi svojih otrok.

Neimenovani vir blizu igralcu je za ameriški In Touch povedal, da se je Brad bal, da jih bo Angelina na ta dan hotela zase, vendar si je očitno premislila, nad čemer je on navdušen in njeno potezo dojema kot korak k mirnejšemu razpletu vojne med njima.

Po navedbah vira je Brad po ločitvi večkrat dokazal, da je postal drugačen človek ter boljši oče in ko je Angelina otroke vprašala, kaj mislijo o tem, da bi veliki praznik preživeli v njegovi družbi niso imeli nobenih zadržkov, Pitt pa jim pripravlja tradicionalno praznovanje, ki seveda vključuje večerjo s puranom.

Od ločitve otroci živijo z mamo, oče sicer ima stike z njimi, a bi rad deljeno skrbništvo, s čimer se njegova nekdanja soproga ne strinja, saj zahteva polno skrbništvo.

Vendar je, kot je za Hollywood Life oktobra povedal en od odvetnikov, vpletenih v pravni spor, David T. Pisarra, le malo verjetnosti, da bi sodišče ugodilo zahtevi Angeline in bi lahko odločala o vsemu, kar zadeva mladoletne Knoxa Leona, Vivienne Marcheline, Paxa Thiena, Shiloh Nouvel in Zahare Marley.

To bi se zgodilo le, če bi sodni organi Brada prepoznali kot neprimernega očeta, kar pa ne drži, saj je večkrat dokazal, da dober oče in skrbi za otroke, ter je zato želja Angeline nerazumna.

Priporočamo tudi: Kolikokrat lahko oblečemo isto oblačilo

Preberite še: Maddox Jolie-Pitt prekinil molk o odnosu z očetom: Kar bo, bo (video)

Morda vas zanima tudi: Angelina Jolie o svojih otrocih: Dokaz, da sem ravnala prav


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)