Angelina Jolie: Brad naj plača za vse, kar je storil

Angelina Jolie po ločitvi še ni pripravljena zakopati bojne sekire.

14.11.2019 ob 9:55 | Foto: Reuters | Avtor: M. FL.

Angelina Jolie:  Brad naj plača za vse, kar je storil

Čeprav so od ločitve Brangeline pretekla že tri leta, se zdi, da se zadeve med Angelino Jolie in Bradom Pittom še zdaleč niso pomirile.

Nasprotno, vse več je drame, odnosi med nekdanjima zakoncema so vse bolj napeti in po navedbah tujih medijev zaradi vsega, kar se je v njunem odnosu zgodilo in se še dogaja, 44-letna Angie omejuje Bradu stike z otroki.

"Angelina otroke uporablja kot orožje v boju z bivšim," je za omenjeno publikacijo povedal vir blizu para in dodal: "Brad sploh ne šteje več, kolikokrat bi se z njimi moral sestati, a mu to ni bilo dano." 

En od razlogov za takšno početje, naj bi bilo Bradovo nestrinjanje s selitvijo bivše soproge, ki je pred nedavnim v intervjuju za Harper's Bazaar povedala, da bi se rada preselila drugam, a ji bivši ne dovoli, da bi njune otroke odpeljala iz države. Želi namreč, da bi odraščali v stabilnem okolju, medtem ko bi jim Angelina rada privoščila še drugačno izkušnjo.

"Z veseljem bi živela nekje drugje in odselila se bom takoj, ko bodo vsi otroci dopolnili 18 let. Sedaj živimo v domu, ki ga je izbral njihov oče," je povedala in na vprašanje, kje bi najraje živela, odgovorila:

"Rada spoznavam dežele in kraje, kjer še nisem bila. Želim, da bi otroci svet odkrivali skozi lastne izkušnje in ne zgolj s pomočjo knjig in interneta. To je mogoče le z življenjem ter tkanjem prijateljstev širom sveta."

Dotaknila se je tudi posledic, ki jih je ločitev od nekdanjega soproga pustila na njunih otrocih: "Veliko so prestali. In njihova moč je bila tudi meni nemalokrat v navdih ter v oporo."

Po pisanju časopisa US Weekly, je vir blizu igralke zaupal, da zvezdnica Zlohotnice ni pozabila, kako se je on obnašal tik pred, med in po sami ločitvi, zato Bradu še veliko zameri:

"Angelina hoče, da bi Brad plačal za vse, kar je storil, ko je njeno in življenje njunih otrok postavil na glavo, da prevzame odgovornost in se zave posledic svojih dejanj."

Brad in Angelina sta se razšla septembra 2016, par sta bila skoraj 12 let. Imata šest otrok in njim v prid bi bilo več kot na mestu, da vendarle dorečeta zadeve.

Preberite še: Šest lekciji, ki se jih lahko naučimo iz ločitve Brangeline

Morda vas zanima tudi: Laura Wasser: Odvetnica, ki ločuje zvezde Hollywooda


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)