Angelina Jolie o svojih otrocih: Dokaz, da sem ravnala prav

Angelina Jolie je neizmerno ponosna na svoje otroke, zlasti pa na odnos, ki ga gojijo drug do drugega.

29.8.2019 ob 11:40 | Foto: Reuters | Avtor: M. FL.

Angelina Jolie o svojih otrocih: Dokaz, da sem ravnala prav

Pretekli teden se je Angelina Jolie skupaj s svojo družino soočila z grenko-sladkim mejnikom: najstarejši sin Maddox je odšel na študij v Južno Korejo.

A čeprav ga bo močno pogrešala, je igralka prepričana, da se bo v novem poglavju življenja dobro znašel, saj je v otroštvu osvojil vse vrednote, ki jih potrebuje za samostojno pot. Verjame, da tudi drugim članom njene velike družine v življenju ne bo hudega, saj se bodo vedno lahko zanesli na ljudi, ki jih imajo radi, kar je na Disneyevi prireditvi D23 Expo v pogovoru za Entertainment Tonight pojasnila takole: "Ko veš, da se imajo tvoji otroci radi, ko vidiš, kako se drug do drugega obnašajo, si izkazujejo medsebojno podporo, se objemajo, razumejo, potem veš, da jim v življenju ne bo hudega, saj bodo vedno imeli drug drugega. Ko jih pogledam, dobim potrditev, da sem med vzgojo ravnala prav."

Ob odhodu najstarejšega sina v daljno deželo so občutki grenko-sladki: "Težko je, hkrati pa zelo razburljivo. Pripravljen je in tako pameten. Res sem ponosna nanj in navdušena nad njegovimi odločitvami."

Vsak se uči drug jezik

Angelina je otroke od malega spodbujala k pridobivanju novih znanj in izkušenj. V intervjuju za BBC radio je med drugim razkrila, da se vsi učijo tujih jezikov: "Vprašala sem jih, katerega jezika bi se najraje učili in izbrali so si ga sami. Shi se tako uči khmaija, kamboškega jezika, Pax se osredotoča na vietnamščino, Mad poleg korejščine še na nemščino in ruščino, Z govori francosko, Vivienne bi se rada učila arabščine in Knox osvaja znanje jezika za gluhoneme."

Dodala je, da kljub temu, da sta in ona kot tudi Brad Pitt vedno pod žarometi javnosti, noben od otrok ne namerava postati igralec: "Nihče od njih nima želje po igralski karieri. Bolj kot igra jih zanimata ustvarjanje filma in glasba. Zlasti Pax jo obožuje in razmišlja o tem, da bi postal DJ."

Preberite še: Angelina Jolie o sinovem odhodu: Hudo mi je

Morda vas zanima tudi: Šest lekciji, ki se jih lahko naučimo iz ločitve Brangeline


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)