Brad Pitt razmišlja o upokojitvi

Brad Pitt je ustvaril zavidljivo igralsko kariero, a kot pravi, ga v življenju veseli tudi kaj drugega, kot zgolj igranje.

26.7.2019 ob 4:15

brad_pitt_micna.jpg

Pred nedavnim je kultni filmski režiser Quentin Tarantino izjavil, da se namerava po zaključku snemanja svojega desetega filma upokojiti. Ob tej izjavi je med ljubitelji filmske umetnosti završalo, nanjo pa se je odzval tudi 55 letni igralec Brad Pitt, ki ob Leonardu DiCaprio nastopa v Tarantinovemu zadnjem filmu Once Upon a Time.  

Ta je priznal, da igranje ni njegova edina strast v življenju in da ni prepričan, ali bo vse življenje ostal igralec.

Takole je na vprašanje, če o upokojitvi, tako kot Tarantino, razmišlja tudi sam, odgovoril za People: "Ne vem. Res ne vem. Uživam tudi v drugih stvareh. Mogoče se bom nekega dne zbudil in si rekel, da imam igranja dovolj. Mogoče pa se sploh ne bom zbudil in bom zato končal z igralsko potjo."

Kaj pa še rad Brad počne? "Rad sem tudi za kamero, v vlogi producenta. V tem res uživam in tega ne počnem tako pogosto, kot bi si želel. Poleg tega menim, da je igranje v domeni mlajših. Ne bojim se staranja, s staranjem postajamo modrejši, a zavedam se, da je za starejše igralce veliko manj vlog, kot za mlajše kolege. To je povsem naraven proces, naravni izbor, po katerem se ravna filmski svet."

Avtorica: M. FL., povzeto po portalu Variety
Foto: Reuters

Priporočamo tudi: Šest lekciji, ki se jih lahko naučimo iz ločitve Brangeline Ali pa: Najbolje plačani igralec zasluži 42 miljonov več, kot najbolje plačana igralka

Preberite še: Pet neznank o Georgu Clooneyu


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)