Deset pikantnih izjav slavnih dam

Velja si jih vtisniti v spomin.

18.8.2016 ob 6:15

amy_RTX1X56A.jpg

Vas včasih glede seksa prevzema nelagodje? Da je to povsem nesmiselno in odveč, dokazujejo slavne ženske, ki so razkrile pikantne podrobnosti iz svoje spalnice. Poglejte, kaj so povedale.

Več dejstev o intimi poiščite na Facebooku.  

Angelina Jolie

»Nosečnost ima na spolno življenje čudežen vpliv, zaradi nje so zadeve bolj zabavne,« je povedala za tednik  Entertainment Weekly in tako vsem podala sporočilo, da se v veselem pričakovanju spolnim radostim ne gre odpovedati.

Amy Schumer

»Na trenutke sem promiskuitetna, spet drugič si želim biti le ob enem moškem. Menim, da smo glede tega vsi enaki,« je za Cosmopolitan odkrila znana komičarka.

Cameron Diaz

»Sem ženska s tistim primarnim instinktom, zaradi katerega si želim, da me moški dvigne čez ramena in odnese v svojo votlino. Obožujem fizični stik. Svojega dragega se moram neprestano dotikati,« je priznala za Playboy.

Rihanna

Čeprav je na videz neustrašna in daja vtis, da obožuje poredne fante, ni ljubiteljica seksa za eno noč. »Ženska sem. Včasih se vzburim in kaj naj tedaj storim? Zapeljem prvega moškega, ki mi je na voljo, z njim preživim noč, zjutraj pa sem izpraznjena. Takšna sem,« brez sramu razkriva za Vanity Fair.

olivia_RTX23BOJ.jpg

Olivia Wilde

Vedno, kadar hoče nekdo o njej izbrskati kakšno seksi podrobnost, lepa igralka odkrito pove: »S soprogom Jasonom Sudeikisom naju veže močna kemija. Imava prave seks maratone.«

Gwyneth Paltrow

Ko so jo v pogovorni oddaji The Conversation with Amande de Cadent povprašali, katero pozo ima najraje je priznala, da obožuje čisto vse spolne položaje.

Eva Longoria

»Dokler nisem začela masturbirati, v seksu nisem uživala. Pred tem sploh nisem bila seksualno bitje. Ko sem pred tremi leti kupila prvi vibrator mi je bilo žal, da ga nisem prej. Sedaj te igračke ob različnih priložnostih podarjam prijateljicam,« je leta 2005 odkrila za publikacijo Self.

Kim Kardashian

»Seksala sva petstokrat na dan,« je izjavila v pogovorni oddaji Keeping Up With The Kardashians in tako pojasnila, kako sta s soprogom spočela sina Sainta Westa.

Megan Fox

V intervjuju med snemanjem filmske sage Transformerji se je pohvalila s svojim libidom. »Imam libido 15 letnika. Moja spolna želja je zelo močna. Raje seksam z možem, kot se zabavam. On se prav nič ne pritožuje.«

Chrissy Teigen

»Obiskala sva starše na Tajskem in letela v komercialnem razredu letala. Bila sva pod odejo. Zagotovo si lahko mislite, kaj sva počela,« je odkrila o seksu 30.000 metrov nad našim planetom.

Avtorica: M. F.
Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)