Bradley Cooper (in še 6 drugih največjih maminih sinčkov med zvezdniki)

Bradley Cooper, Ryan Gosling in Leonardo di Caprio niso pozabili, kdo v njihovem življenju igra glavno žensko vlogo.

5.2.2019 ob 4:54

bradley_cooper_portret_micna.jpg

Izraz mamin sinček označuje moškega, ki tedaj, ko odraste, ostane malce preveč navezan na svojo mamo. Ta v njegovem življenju kljub vsemu igra glavno žensko vlogo. Najdemo jih tudi med filmskimi zvezdami, in sicer so med njimi po pisanju revije People, največji mamini sinčki naslednji ...

Bradley Cooper

Glavni zvezdnik in režiser filma Zvezda je rojena je na letošnjo podelitev nagrad Screen Actors Guild pripeljal svojo mamo.

"Ona je cool ženska," je povedal za Details in dodal, da od smrti očeta, ki je preminul pred dvema letoma, živi skupaj z njo. "Dobro se razumeva. Odlično kuha. Brez tega … no vem. In ne, ne živi ona v glavni in jaz v hiši za goste. Imava pa ločeni sobi."


Ryan Gosling

Način, kako se je leta 2015 zahvalil svoji mami Donni nakazuje, da je mamin sinek.

"Zrastel sem ob neverjetnih ženskah: moji mami in sestrah. Oblikovali so me močni ženski značaji in zlasti mami sem za to še kako hvaležen," je povedal na snemanju filma Lost River in ob začetku zveze s sedanjo življenjsko sopotnico Evo Mednes poskrbel, da sta z njegovo mamo preživeli skupaj kar največ časa. "Nisem hotel tvegati, da se ne bi razumeli."

ryan_gosling_portret_micna.jpg

Jared Leto

Zanj je bilo leto 2014 magično. Prejel je Oskarja za stransko vlogo v filmu Dallas Buyers Club. Že ob nominaciji je namenil veliko pozornosti svoji mami Constance:

"Oba sva se rodila v revščini in v skromnem okolju. A ona je zame vedno želela nekaj boljšega in se trudila, da mi je to lahko tudi nudila. Naučila me je sanjati in sanje spremeniti v resničnost. Vsak trenutek dneva mislim nanjo. Ona je najboljša."

Na večeru podelitve Oskarjev je še enkrat poudaril, kako posebna je zanj v njegovem življenju:

"Leta 1971 je najstnica rodila drugega otroka. Bila je v srednji šoli, zapostavljena in samska mama, a ji je uspelo, da je sebi in svojim otrokom zagotovila boljše življenje. Danes je tu z menoj. Rad bi rekel samo: mama, rad te imam. Hvala, ker si me naučila sanjati."


Justin Timberlake

Dovoz do doma mame Lynn Bomar Harless je dal tlakovati z njenimi začetnicami. "Imava čudovit odnos," je leta 2003 izjavil za Rolling Stone.

"Vse od tedaj, ko sem dojel, kdo in kaj hočem biti, je bila moja najboljša prijateljica in zaveznica. Je izjemna ženska. Pogosto me spremlja na prireditvah in premierah. Je zabavna, igriva in mislim, da je del mojih težav z ženskami. Vedno iščem nekoga, ki bi bil podoben moji mami, a to bitko vselej izgubim." 

Zadeva se je od tedaj malo spremenila. Očitno je Justin našel pravo žensko v podobi Jessice Biel, vendar svojo mamo še vedno obožuje. "Vse sem dosegel samo zaradi tebe. Rad te imam, draga mama," ji je leta 2015 za rojstni dan napisal na Instagram.

justin_timberlake_portret_micna.jpg

Drake

Raperjeva ljubezen do mame Sandi je dobro zabeležena v njegovi glasbi in na Instagramu. "Vse najboljše za materinski dan ti želi tvoj mali junak. Rad te imam," je zapisal leta 2015. Njegova čustvena pesem You & The 6 je prav tako posvečena mami in zgovorno priča o njegovi navezanosti nanjo.


Colin Farrell

Farrell kot prvo spremljevalko na podelitve takšnih in drugačnih nagrad vedno navede mamo Rito. "Ker se lahko le njej zahvalim za vse, kar sem v življenju dosegel. In če tisto, kar naredim, v njej zbudi srečo, sem srečen tudi sam."

colin_farrel_portret_micna.jpg

Leonardo di Caprio

Njegova mama Irmelin je zanj ključen lik v življenju. S seboj jo vzame na počitnice, večkrat ga spremlja na rdeči preprogi in večkrat se ji ob primernih priložnostih zahvali.

"Obstaja ena oseba, ki se ji moram zahvaliti za življenje, ki ga živim," je povedal, ko je za film The Revenant prejel nagrado BAFTA in to prav na njen rojstni dan.

"Če ne bi bila takšna kot je, danes ne bi stal tukaj. Nisem odraščal v obilju, temveč v kruti soseski Los Angelesa in ta ženska me je vozila v tri ure oddaljeno šolo, da mi je dokazala, da imam različne možnosti. Danes je njen rojstni dan. Zato: vse najboljše, mama. Zelo te imam rad."

leonardo_dicaprio_portret_micna.jpg

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Kdor enkrat vara, vedno vara? Kaj pravi na to znanost ali pa 7 navad ljudi, ki jih prav nič ne vrže iz tira

Priporočamo tudi: Tako čudovito so prenovili hišo na italijanskem otoku Elba (FOTO)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)