Angelina Jolie o sinovem odhodu: Hudo mi je

Maddox Jolie-Pitt, najstarejši sin Angeline Jolie in Brada Pitta bo študiral daleč od svoje družine.

8.8.2019 ob 6:11 | Foto: Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Angelina Jolie o sinovem odhodu: Hudo mi je

Otroci rastejo, odrastejo in odidejo od doma. Tudi tisti iz zvezdniških družin pri tem niso izvzeti. En od takšnih, za katere se zdi, da se je čez noč prelevil iz malčka v najstnika, je najstarejši sin Angeline Jolie in Brada Pitta, Maddox. Par je leta 2002 v Kambodži posvojil tedaj sedemmesečnega otročička, ki je odrastel v 18-letnega fanta ter sprejel odločitev, da bo postal študent.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Without Cambodia, I may never have become a mother. Part of my heart is and will always be in this country. And part of this country is always with me: Maddox.” - Angelina Jolie

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolieofficial) on

Kot je za People povedal vir blizu družine, ga bo pot zanesla daleč od domačega gnezda. Izbral je namreč študij biokemije na univerzi Yonsei v Južni Koreji, ki sta jo skupaj z mamo obiskala novembra lani:

"Sprejet je bil na več drugih univerz, a se je odločil za Yonsei. Angelina je zelo ponosna nanj. Seveda ji je hudo in ga bo pogrešala, vendar se zaveda, da je pripravljen za ta korak. Maddox se na življenjsko spremembo intenzivno pripravlja ter večkrat na teden obiskuje ure korejščine. Da pa vse skupaj zanj le ne bi bilo preveč stresno, ga bo avgusta v oddaljeno deželo pospremila mama."

Čeprav bo Maddox študiral na drugem koncu sveta pa lahko pričakuje, da ga bodo njegovi bratje in sestre pogosto obiskovali. Družina ima namreč v lasti dom v Kambodži, kjer bo lahko vsaj občasno bivala bližje najstarejšemu članu.

Kajti, kot je še povedal vir, so otroci Jolie-Pitt zelo povezani in vsi upajo, da se bodo, kljub temu, da bo najstarejši daleč stran, videli čim pogosteje.


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)