Brad Pitt o letih, ko je bil z Jennifer Aniston: Dolgočasil sem se

Brad Pitt odkrito o obdobju, ko je bil mož priljubljene igralke Jennifer Aniston.

18.9.2019 ob 9:55 | Foto: Reuters, YouTube | Avtor: M. FL.

Brad Pitt o letih, ko je bil z Jennifer Aniston: Dolgočasil sem se

Ko je leta 2005 razpadel zakon Jennifer Aniston in Brada Pitta, je završalo. Tako kot tudi potem, ko je romanca med njim in Angelino Jolie, ki se je začela na snemanju filma Mr.& Mrs. Smith, prerasla v zakon ter številno družino.

A čeprav so se po ločitvi Brangeline leta 2016 pojavila številna ugibanja in namigovanja, da je to prvi korak k spravi Brada in Jennifer, je večne romantike igralec postavil na trda tla. Kot je namreč povedal za GQ mu v obdobju poznih 90. in do zgodnjih let novega stoletja (in ravno takrat je bil poročen z Jennifer), ni bilo dano živeti tako zanimivega življenja, kot bi ga lahko: "Zdelo se mi je, kot bi šlo življenje mimo mene. Da zamujam veliko priložnosti. Priznam, velikokrat sem se dolgočasil."

V pogovoru, ki se je sicer nanašal predvsem na kariero igralca in izbor filmskih vlog ter Jennifer in Angelina nista bili sploh omenjeni, pa je Brad med vrsticami razkril velik del svoje osebnosti in življenja, sploh iz obdobja, ko je bila njegova sopotnica Anistonova. Brad je pojasnil tudi, da še vedno uživa v poklicu igralca, vendar življenja noče več živeti zgolj skozi svoje vloge.

"Veliko pozornosti sem namenil iskanju zanimivih vlog in pri tem kar malo zanemaril dejstvo, da mora človek takšno življenje živeti, da je treba osvajati resnične izkušnje, nabirati nova znanja. Pomanjkanje tega je nemogoče nadomestiti skozi upodabljanje filmskih likov," je povedal igralec, ki se jutri, 19. septembra vrača v naša kina v še eni zanimivi vlogi.

V znanstveno fanatičnem trilerju režiserja Jamesa Graya Pot do zvezd (Ad Astra) upodablja inženirja vojaške enote, ki raziskuje galaksije, da bi našel svojega očeta, kateri je pred 20. leti izginil na misiji iskanja življenja izven Zemlje in ga upodablja Tommy Lee Jones.

Napovednik pa si lahko ogledate tukaj:

Preberite še: Za eno noč lahko prespite v dvorcu Downton Abbey


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)