Vsi bivši Kate Middleton: Kdo so, kaj počnejo in zakaj so bivši

Preden se je Kate Middleton zaobljubila princu Williamu, se je zaljubila v bodočega pravnika in milijonarja.

25.9.2023 ob 8:10 | Foto: Toby Melville/Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Vsi bivši Kate Middleton: Kdo so, kaj počnejo in zakaj so bivši

Prej kot sta se zaljubila Kate Middleton in princ William, postala par, se leta 2007 za kratek čas razšla, se leta 2010 zaročila ter leto kasneje poročila, je oko čedne princese ujelo kar nekaj postavnih mladeničev. Kdo so in kaj počnejo sedaj?

Harry Blakelock

Preden je Kate srečala princa Williama, se je sestajala s Harryjem Blakelockom. Ta naj bi bil njena prva ljubezen in Kate je imela, ko sta se razšla, zlomljeno srce. Bil je leto starejši od nje, spoznala sta se med šolanjem na kolidžu Marlborough in bila par leta 2001.

Za Daily Mail on Sunday je nekdanja sošolka princese povedala: "Govorila je samo o njem. Resnično ji je zmešal glavo. On je igral na karto vroče hladno, ona pa je tedaj, ko se je ohladil, razmišljala samo o tem, kako bi ga znova osvojila.

Ko si je Kate med šolanjem vzela predah, sta bila oba nekaj časa v Firencah, a kolikor je meni znano, se ni zgodilo nič usodnega."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katemiddletonyoung (@youngkatemiddleton)

Ljubezenska izkušnja Kate z Blakelockom ni bila najlepša in najbrž ni treba poudarjati, da ni bil povabljen na poroko. Po navedbah Mirrorja se je poročil z eno do nekdanjih učenk kolidža, na katerem je spoznal Kate in je partner v zavarovalniški firmi Lockton.

Willem Marx

Strta zaradi Blackelocka se je Kate sestajala z Williemom Marxom. Tudi njega je spoznala na kolidžu Marlborough. Šlo je za običajno šolsko romanco in sta po njej ostala dobra prijatelja.

Marx se je v življenju Kate znova pojavil leta 2007, ko se je ta za kratek čas razšla z Williamom, a očitno je šlo le za nekaj skupnih obiskov nočnih klubov. Štiri leta po tem srečanju je bil on gost na njeni poroki.

Willem dela kot novinar za tiskane in vizualne medije in je od leta 2014 poročen s TV voditeljico Johanno Botto. Živita v Londonu in imata enega sina.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jacques0525 (@jacques0525)

Rupert Finch

Kate se je z Rupertom Finchem sestajala na univerzi. Njuna zveza je bila kratka, on je študiral pravo, je sedaj uspešen odvetnik in ima tri otroke.

Očitno med njim in Kate ni nobenih zamer, saj se je s tedanjim dekletom Lady Natasho Rufus Isaacs leta 2011 udeležil poroke bivše s princem, dve leti kasneje sta bila Kate in William povabljena na njegovo poroko.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by

Ian Henry

V letu predaha, ki si ga je vzela med šolanjem in ga je preživela v Firencah, se Kate ni zapletala v nova resna razmerja, je pa v poletju, preden je nadaljevala šolanje, vzniknila simpatija.

Po pisanju Daily Maila je priložnostna dela v Firencah opravljala v podjetju, ki se je ukvarjalo z vzdrževanjem plovil. Večini sodelavcev se je zdela sramežljiva in resna, čeprav jim je bila všeč in so jo klicali Lepa Kate.

Dobivala je mnogo povabil na zmenke, le enemu srečnežu je ugodila: obetavnemu študentu na Oxfordu Ianu Henryju.

Za razliko od  njenih drugih simpatij je bil Ian bolj zadržan in se tudi sedaj ne izpostavlja javnosti. Uživa v plovbah po oceanih in je za medije pred desetimi leti povedal, da sta s princeso še vedno prijatelja, čeprav naj bi bil ob spoznanju, da zveza ne bo pripeljala do poroke, globoko razočaran.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katemiddletonyoung (@youngkatemiddleton)

Henry Ropner

Potem ko sta se William in Kate leta 2007 začasno razšla, se je ona za kratek čas sestajala s Henryjem Ropnerjem.

Ta izhaja iz premožne družine in je sin barona Johna Ropnerja, njegova družina je lastnica ladjarske družbe, katere vrednost je ocenjena na več kot več kot 30 milijonov evrov.

Henry je v zakon leta 2011, le nekaj mesecev po kraljevi poroki, stopil z Natasho Sinclar, zaposlen je kot investicijski direktor v družbi FPE Capital  in z družino živi na čudoviti posesti z arboretumom Thorp Perrow v Yorkshireju.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thorp Perrow Arboretum (@thorp.perrow.arboretum)

Povzeto po portalih The Sun in thelist.com

Preberite še: Ni tako nežna: Nova razkritja o vlogi Kate Middleton v sporu med princema

Morda vas zanima tudi: Tragično življenje princese Diane: To je tisto, kar je skušala doseči s svojimi dejanji


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)