Domneva ljubica princa Williama na pogrebu kraljice. Kdo je Rose Hanbury?

Tudi ženska, ki so ji mediji pripisali afero s princem Williamom, se je udeležila kraljičinega pogreba.

22.9.2022 ob 11:52 | Foto: Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Domneva ljubica princa Williama na pogrebu kraljice. Kdo je Rose Hanbury?

Leta 2019 se je princ William znašel v nezavidljivi situaciji. Tedaj so se namreč pojavili očitki, da svoji soprogi Kate Middleton ni zvest, še več: varal naj bi jo z njeno nekdaj tesno prijateljico markizo Cholmondeleyja Rose Hanbury.

Prav ta je bila tudi na pogrebu kraljice, katerega se je udeležila  s soprogom Davidom Cholmondeleyjem. Oblečena v črno, Rose ni izstopala iz množice, je pa njena prisotnost povzročila nemalo začudenih pogledov in dvignjenih obrvi.

Tako kot tudi, ko je bila marca 2022 na spominski maši za princem Philipom. Že tedaj so se znova pojavile govorice o sporu med nekdaj tesno prijateljico para in sosedo v Norfolku, s katero naj bi William imel afero.

Kaj se je sploh dogajalo?

Pred tremi leti je med Kate Middleton in Rose Hanbury, nekdaj zaupnicama, počilo. Njun spor je po zaslugi časopisa The Sun prišel v javnost.

"Vsem bližnjim je dobro znano, da sta se Kate in Rose močno sprli. Včasih sta si bili zelo blizu, a temu ni več tako," je za publikacijo povedal vir in pojasnil, da si Kate želi, da bi Rose izrinila iz njenega ožjega kroga, William pa se trudi zadeve zgladiti, kajti ženski imata veliko skupnih prijateljev.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Celebitchy (@celebitchyofficial)

Williamova mirovna misija je bila takrat neuspešna in po poročanju Daily Maila naj bi obe strani razmišljali celo o pravnih postopkih. Zadeve so se še poslabšale, ko je britanski socialist in ocenjevalec hrane Giles Coren tvitnil: "Da, gre za afero. Ničesar nisem prebral, vendar vem za afero. Vsi vemo zanjo. Celo mi, židje."

Timesov ocenjevalec hrane je sicer znan po tem, da rad izziva in je tvit hitro izbrisal, številni poznavalci kraljeve družine pa so obtožbe zanikali.

Letošnjega aprila je denimo kraljevi avtor Andrew Morton za New Idea zagotovil, da je zadeva čista izmišljotina in da čeprav sta William in Kate razmišljala o tožbi, sta se odločila vse skupaj ignorirati.

"William in Kate sta močnejša kot kdaj koli prej, njuno obnašanje je največji dokaz tega, se pa dobro zavedata, da so takšna in drugačna namigovanja posledica dejstva, da živita vsem na očeh," je dejal Morton.

Kdo pa je ženska, s katero naj bi William varal Kate?

Markiza Rose Hanbury se je rodila 15. marca 1984, torej je stara 38 let. Poročena je z Davidom Rocksavagejem, sedmim markizom Cholmondeleyja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CBPP (@thecbpp)

Par si je večno zvestobo obljubil leta 2009, hitro po zaroki.

"Junija 2009 sta oznanila zaroko, naslednji dan razkrila, da pričakujeta otroka in si dan po tem izmenjala prstana," je tedaj poročal Hello.

Sedaj sta starša treh otrok, dvojčkov Aleksandra in Olivera ter hčerke Iris.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Houghton Hall and Gardens (@houghton_hall)

Družina živi na posestvu Houghton Hall v Norfolku, ki je le streljaj od podeželskega doma Willama in Kate.

38-letna plemkinja na svojem zasebnem instagramu in na javnem Houghton Hall profilu velikokrat objavlja čudovite fotografije doma in vrtov, ki ga obdajajo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Houghton Hall and Gardens (@houghton_hall)

Njena vez s kraljevimi člani je globoka, njena babica Lady Elizabeth Lambart je bila ena od poročnih družic kraljice Elizabete, ko se je poročila s princem Philipom.

Rjavolaska je nekoč delala kot manekenka, s Kate pa sta se najbolj zbližali med prostovoljnim delom v otroškem hospicu Zahodna Anglija.

Kljub govoricam o nezvestobi, sta tako Kate kot Rose še vedno v zakonih s svojima partnerjema in oba para se zdita srečnejša, kot kdaj koli prej.

Povzeto po portalu New Idea

Preberite še: Visoka odškodnina za kraljevo varuško, domnevno ljubico princa Charlesa

Morda vas zanima tudi: To kraljevo zapoved princ William namerava ukiniti (Meghan Markle bo zelo vesela)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)