Neznana plat razmerja princa Williama in Kate Middleton

Strokovnjaki za govorico telesa so odkrili skrivnost odnosa med princem Williamom in Kate Middleton.

15.7.2023 ob 5:45 | Foto: Profimedia, Instagram | Avtor: M. FL.

Neznana plat razmerja princa  Williama in Kate Middleton

Razmerje med Kate Middleton in princem Williamom javnost budno spremlja vse od samega začetka. Potem ko sta po kronanju kralja Karla III. postala valižanska princ in princesa, se to ni prav nič spremenilo, tako kot se ni padla njuna priljubljenost v javnosti: kamor prideta, ju imajo vsi radi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Waleses

Kar ni nič nenavadnega. Kajti z Williamovim skrbnim in človeškim pristopom ter izjemno sposobnostjo Kate, ki zelo hitro najde zabaven odgovor na vsako vprašanje, delujeta prizemljeno in pristno, zaradi česar se kraljevi oboževalci vedno znova zaljubljajo vanju.

Na dogodkih, ki se jih udeležujeta skupaj, očarata tudi z drobnimi gestami pozornosti in naklonjenosti, ki si jih medsebojno izkazujeta.

Strokovnjak za govorico telesa Darren Stanton je za The Express povedal, da so prav neverbalna komunikacija in ljubeče interakcije med njima priča o njunem močnem zakonu in odnosu, ki je edinstven za kraljevo družino.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Waleses

"Njuno razmerje premore tudi javnosti manj znano, nagajivo plat. To, da se brez zadržkov v javnosti poljubita in držita za roke, priča o tem, da se na javnih dogodkih skupaj zabavata in kaže na to, kakšen je njun odnos," je povedal strokovnjak in dodal:

"Sicer le redko vidimo javno izkazovanje naklonjenosti kraljevih parov. Zlasti zadržana je bila kraljica, sledi ji kralj Karel, William pa s tem nima nobenih težav."

Te geste po mnenju Darrena kažejo na to, da par, ki se je spoznal na univerzi na Škotskem, postaja vse močnejši in je oblikoval trdno, globoko zvezo, polno zaupanja."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Waleses

Odkar sta se spoznala, sta skupaj veliko doživela: od začasnega razhoda, zaroke, poroke, rojstva treh otrok in uspešno krmarita med vsemi obveznostmi, hkrati si William in Kate zagotavljata vzajemno podporo.

Ta podpora je neprecenljiva v njunem razvoju kot posameznikov in kot para.

"Kate se lahko Williamu zahvali za možnost, da je dozorela kot oseba. Da se je dobra spoznala z zadolžitvami, ki jo čakajo kot prihodnjo kraljico in da je hkrati lahko ohranila dejavnosti, ki ji na osebnem področju prinašajo veselje.  

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Waleses

Kate je pri razvoju Williamove osebnosti igrala izjemno vlogo. Zagotovo se lahko prav njej zahvali za določeno mero samozavesti," je še povedal strokovnjak in zaključil:

"Sta nedvomno najbolj priljubljena višja člana kraljeve družine in prepričan sem, da je napredek v samozavesti Kate pozitivno vplival tudi na Williama in na njegovo sproščeno obnašanje v javnosti."

Povzeto po portalu Yahoo.com

Preberite še: Kdo so, kaj počnejo in koliko zaslužijo dvorne dame

Morda vas zanima tudi: Elizabeth Taylor: Lepotica z razburkanim ljubezenskim življenjem


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)