Vplivneži, ki jih boste naravnost oboževali

Ste vedeli, da lahko tudi vaš hišni ljubljenček postane vplivnež? Tu je 10 res luštnih živalskih profilov na Instagramu.

29.3.2020 ob 5:30 | Foto: Instagram | Avtor: P. Pa.

Vplivneži, ki jih boste naravnost oboževali

Ker verjamemo, da sledite navodilom in upoštevate vsa priporočila strokovnjakov, ste najbrž doma in preživite veliko časa na spletu. Poleg tega, da spremljate najnovejše informacije, ki so povezane s koronavirusom, se je gotovo občutno povečalo število minut, ki jih preživite na drugih družabnih omrežjih.

Zaradi nič kaj dobrih napovedi, lahko človek hitro zapade v slabo voljo, zato je zdaj še toliko bolj pomembno, da poskrbimo zase in za svoje mentalno zdravje. Čeprav številni strokovnjaki priporočajo, da se za nekaj časa odklopimo od družabnih omrežij, je to za večino težko. A, da ne bodo vaša omrežja polna slabih novic, se lahko priklopite tudi na takšna, ki vas bodo razvedrila in nekoliko sprostila. In kaj lahko bolj dvigne vaše razpoloženje in poskrbi, da vsaj za trenutek pozabite na vse tegobe tega sveta, kot ljubke živali?

Kosmatinci, zaradi katerih si boste želeli tudi sami ljubljenčka

Naziv vplivnež že dolgo ni rezerviran le za ljudi, temveč se z njim ponašajo tudi številni hišni ljubljenčki, za kar pa so seveda zaslužni njihovi lastniki. Med njimi niso le kužki in muce, temveč se znajdejo tudi hrčki, ježi, veverice in druge vrste živali.

Krono med najbolj priljubljenimi kosmatinci na spletu nosi pomeranec Jiff Pom, ki ima na instagramu več kot 9.9 milijona sledilcev. Če bi dodali še sledilce na ostalih omrežjih, pa jih ima skupno več kot 28 milijonov. Ima celo svojo blagovno znamko in spletno trgovino.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by jiffpom (@jiffpom) on

Muca Nala ima več kot 4.3 milijona sledilcev na Instagramu, je nosilka guinessovega rekorda, saj je bila ena izmed prvih mačk z lastnim profilom. Je mešanka in bila je posvojena iz zavetišča.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nala Cat ™ (@nala_cat) on

Številka, ki mu jo mnogi zavidajo

Doug the Pug je najbolj slaven mops na svetu. Ima svoj kanal na Youtubeu, ki ima več kot 200 tisoč naročnikov. Leta 2017 je dobil nagrado za instagramerja leta, sodeloval pa je tudi v kampanji z Mercedes-Benzom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Doug The Pug (@itsdougthepug) on

Zakaj bi bili zvezdniki samo muce in kužki, če pa so lahko tudi lisice. Juniper the Fox ima na instagramu tri milijone sledilcev. Velja za najbolj srečno lisičko na tem svetu in ima bratca Figa, ki mu pogosto nagaja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by J U N I P E R & F I G (@juniperfoxx) on

Čopičarki Diddy Kong in Yeti Kong imata skoraj milijon sledilcev in veljata za najbolj slavni čopičarki na svetu. Sodelovali sta s podjetjem Two Hats Beer Company in The Klinque App.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diddy Kong & Yeti Kong (@realdiddykong) on

Ljubek za znoret

Ježka, ki ga najdete na profilu Lionel The Hog enostavno morate dodati med tiste profile, ki jim sledite. Samo poglejte ga, pa vam bo takoj jasno, zakaj.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lionel And Lilo The Hedgehogs (@lionelthehog) on

Ste že slišali, da bi se veverica nastavljala fotografskemu objektivu? No, Jill definitivno ve, kateri kot je njen najboljši.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jill The Squirrel (@this_girl_is_a_squirrel) on

Človeška moda po pasje

Prav poseben pa je profil, katerega kralj je kuža Bodhi. Kuža predstavlja moško kolekcijo oblačil in velja za najbolj modnega psa na svetu. Je pasme shiba inu, videti pa ga je bilo mogoče celo v revijah GQ, Time Magazine in v The New York Timesu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Menswear Dog (@mensweardog) on

Prašiček Hamlet pa ni le zvezdnik instagrama, je tudi terapevtski prašiček, ki ima na Instagramu več kot 380 tisoč sledilcev.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hamlet (@hamlet_the_piggy) on

Če ste ljubitelj dobre hrane, pa boste gotovo zelo zavidali kužku Popeyju, ki takole važno pozira ob slastnih krožnikih v restavracijah, ki so živalim prijazne.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Popeye the Foodie Dog (@popeyethefoodie) on

Preberite še: Vplivneži svetujejo: V dom vnesimo vsaj malo sonca

Morda vas zanima tudi: Influencer: Poklic, ki to ni že sam po sebi


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)