Tu je napovednik filma, ki bo Renée Zellweger morda prinesel oskarja (video)

Novembra v kinematografe prihaja film Judy.

16.10.2019 ob 5:50 | Avtor: Da. M.

Tu je napovednik filma, ki bo Renée Zellweger morda prinesel oskarja (video)

Čez dober mesec v kinomatografe prihaja film Judy, v katerem blesti igralka Renée Zellweger. Renée je v njem upodobila pevko Judy Garland in takoj požela pohvale kritikov in navdušenje gledalcev ter tako postala najresnejša kandidatka za oskarja za glavno žensko vlogo na bližajoči se podelitvi nagrad Ameriške filmske akademije.

Film Judy je poklon veliki umetnici, igralki in pevki, njenemu čudovitemu glasu, velikemu srcu in privlačni kombinaciji glamurja in karizme, ki ju premore le nekaj največjih umetnikov na svetu.

Film se dogaja pozimi leta 1968. Legendarna zvezdnica - igralka in pevka Judy Garland prihaja v London, da bi nastopila v znamenitem klubu The Talk of the Town.

Minilo je 30 let, odkar je v Čarovniku iz OZ-a s pesmijo Over the Rainbow zablestela v vlogi mlade Doroteje, a če je njen glas z leti nekoliko oslabel, je njegova dramatična intenzivnost le še narasla. Serija koncertov je vnaprej razprodana.

Srceparajoča, čudovita, očarljiva, sijanja, spektakularna ... S temi besedami največji mediji pišejo o Renée v vlogi Judy.

 Med pripravami na nastop in pogajanji z upravo kluba, Judy očara tamkajšnje glasbenike in obuja spomine s prijatelji in oboževalci. Iz nje žarijo duhovitost in toplina in videti je, da bo flirtanje z Mickeyjem Deansom obrodilo sadove… Obeta se mu, da bo postal njen peti mož.

 In vendar je Judy krhka in ranljiva. Potem, ko je delala 45 let - od svojega drugega leta, je utrujena in izčrpana, preganjajo jo spomini na ukradeno otroštvo, ki ji ga je vzel Hollywood.  Želi si predvsem to, da bi bila spet doma s svojimi otroki. Ali je v njej še dovolj moči da nadaljuje?

Judy v kina prihaja 21. 11. Predpremiere pa bodo že na filmskem festivalu Liffe

 Film Judy s svojimi najbolj znanimi pesmimi, vključno z brezčasno klasiko Over the Rainbow, slavi glas, sposobnost ljubezni, glamur in privlačnost v eni osebi.

Vabljeni k ogledu napovednika!


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)