Ljubezen Emily Blunt in Johna Krasinskiga: Popolna zgodba za romantično komedijo

Od takrat, ko sta ste Emily Blunt in John Krasinski zaljubila, pa do tedaj, ko sta postala zakonski par in starša, sta doživela nemalo zanimivih, skorajda filmskih prigod.

10.8.2019 ob 5:29 | Foto: Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Ljubezen Emily Blunt in Johna Krasinskiga: Popolna zgodba za romantično komedijo

Nekatere ljubezenske zgodbe slavnih so, lahko bi rekli, filmske, čeprav se odvijajo v resničnem življenju. En takšnih parov sta Emily Blunt in John Krasinski. Skupaj sta 11 let, devet let poročena in kjerkoli se pojavita, izžarevata več kot očitno kemijo.

Kje pa tiči skrivnost njune srečne zveze?

"Imata enak pogled na svet," je za Oprah Mag povedal Rob Marshall, ki je z Bluntovo sodeloval pri nastajajo filma Mary Poppins se vrača. "Ljudje mislijo, da je za dober zakon treba gledati v oči drug drugega. Ne, za dober zakon je treba imeti enak pogled na življenje. Onadva vidita enako življenje."

O tem priča njuna ljubezenska zgodba

2008: Emily in Johna predstavi skupni prijatelj

Oba sta večerjala v isti restavraciji, vendar vsak s svojo družbo. On z Justin Therouxom, ona s prijateljem, ki je poznal tudi Johna.

"Vstal je od svoje mize in pristopil k nama," je leta 2011 v oddaji The Ellen show spomine obujala Bluntova. "Ni jedel z nama, samo stal je tam in me nasmejal z besedami. V trenutku, ko je pristopil sem vedela, da je to to."

Tudi Krasinski je takoj začutil povezavo:

"Bil je en tistih trenutkov, ko preprosto veš," je povedal v isti oddaji: "Tedaj nisem iskal razmerja, a ko sem ji segel v roko sem vedel, da se zaljubljam in kar zletelo mi je iz grla: Všeč si mi. Kmalu je sledil prvi zmenek."

Ta je bil na strelišču, se ob pici nadaljeval v njegovem stanovanju, na zaslonu televizije se je vrtel film Hudičevka v Pradi, v katerem Emily igra prvo vidnejših vlog. On je priznal, da ga je kasneje pogledal … večkrat.

"Ko sva se začela sestajati, je nekoč prišla k meni, odprla vrata v dnevno sobo, kjer sem gledal film in hitro sem prestavil na drug kanal. Vprašala me je, če gledam pornografijo. Mislim, da bi bil v manjši zadregi, če bi ji rekel, da gledam porniče, kot da bi priznal, da gledam Hudičevko v Pradi. Sedemdesetič."

2009: Emily in John se zaročita

O sami zaroki ne vemo veliko, a kar sta povedala širši javnosti, je res sladko.

"Vse, kar lahko rečem je, da so v ozadju igrale flavte, da je bilo veliko metuljčkov in mavričnih barv," se je Emily leta 2009 muzala na MTV-ju.

Za Access Hollywood se je na račun zaroke pošalil tudi on: "Bila sva v Los Angelesu, tam so bili samorogi in morje in oblaki."

Vendarle je v javnost pricurljalo nekaj resničnih podrobnosti: "Jokala je ona, jokal sem jaz in jokali so vsi okoli naju. Sicer niso vedeli za kaj gre, a jokali so, ker sva jokala midva. Bilo je čudovito in na koncu je rekla da," je povedal John.

2010: Bluntova and Krasinski se poročita v hiši Georga Clooneyja ob italijanskem jezeru Como

Podrobnosti poroke jima je uspelo zadržati zase, a vemo vsaj, kje je bil veliki dan: "George mi je za to priložnost ponudil hišo v Italiji," je igralec razkril za Elle. "Šele po četrti ponudbi sem privolil. Trikrat sem mislil, da se šali, kasneje mi je povedal, da sem ga vedno, ko sem odklonil, prizadel. Prznam, prizadel sem Georga Clooneya."

Emily Blunt, John Krasinski

2014: Rodi je jima prvi otrok

16. februarja leta 2014 se jima je rodila prva hči Hazel. Krasinski je novico objavil na Twitterju. "Emily in jaz sva presrečna ob rojstvu najine hčerke Hazel," je zapisal.

O starševstvu je Bluntova spregovorila za britanski The Telegraph in soproga okronala za kralja plenic ter opisala občutke, ki ju prevevajo ob pogledu na deklico: "Nebeška je. Ko jo pogledam, mi skoraj raznese srce. Ne vem, kaj bi brez nje. Veliko jo opazujeva in se ne moreva načuditi, kako izjemna je."

2016: Rodi se jima druga hči

Junija 2016 sta pozdravila drugo hči, Violet. Tudi takrat je ponosni očka novico objavil na Twitterju. Z malo zamika: "Kako bolje praznovati četrti, kot oznaniti rojstvo četrtega člana družine? Pred dvema tednoma se nama je rodila čudovita hči Violet. Vesel četrti julij."

Par, ki družino varuje pred javnostjo in na družabnih omrežjih ne objavlja fotografij hčerk, se je o starševstvu leta 2018 razgovoril za People: "Sreča mojih otrok in njuna varnost sta zame na prvem mestu. In če jima tega ne morem zagotoviti, kdo sem? Kakšna mama?" je tedaj dejala Emily.

John je dodal, da je biti starš nekaj najlepšega: "Je izjemen, čudovit kaos."

2018: Postaneta soustvarjalca filma Tiho mesto (A Quiet Place)

V filmu, ki ga je režiral John, igrata zakonca, ki z otroci skušata preživeti v postapokaliptičnem svetu. Družini grozijo nenavadna bitja z izjemnom sluhom, zato mora živeti v popolni tišini. Za vlogo je Bluntova prejela nagrado Screen Actor's Guild in par ni mogel prehvaliti prednosti skupnega dela:

"Nisva vedela, kako bodo ljudje sprejeli film in dejstvo, da v njem igrava kot par. Prav tako nisva vedela, kako se bova obnesla kot soigralca, a vse je izpadlo bolje, kot sva si predstavljala," sta povedala na premieri. "Ona je moja najboljša soigralka. In podpornica," je še navrgel igralec in režiser, ki je takoj vedel, da je njegova soproga idealna za glavno žensko vlogo v omenjenem filmu.

2019: podpora na rdeči preprogi

V 11-letni zvezi sta se kot par velikokrat pojavila na rdeči preprogi in vedno sta bila deležna veliko pozornosti. Tudi nazadnje, ko sta se leta 2019 po njej sprehodila na podelitvi nagrad SAG, kjer je bila ona nominirana za dva različna filma: Tiho mesto in Mary Poppins se vrača.

"Počaščen sem, da pod roko peljem dvojno nominiranko," je pod objavo on tedaj zapisal na Instagramu.

Le kdo bi lahko zanikal dejstvo, da sta čudovit par, ki se brezpogojno podpira in zanimivo bo spremljati vse, kar jima bo življenje še prineslo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John Krasinski (@johnkrasinski) on


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)