Slavni pari, ki so se po pomoč zatekli k zakonskemu terapevtu (in tega ne skrivajo)

Da so zakonski terapevti lahko v veliko pomoč s svojimi izpovedmi dokazujejo tudi nekateri slavni pari.

7.5.2019 ob 6:12

pink_micna.jpg

Razmerja niso mačji kašelj. Ne glede na to, kaj je videti v romantičnih filmih in serijah, ne gre vedno le za zveneče izpovedi ljubezni in romantične geste.

Tudi med slavnimi pari se včasih zalomi in tedaj sta na voljo dve možnosti: obupati ali poiskati pravo pomoč. Da je s slednjo res mogoče premagati takšne in drugačne krize, s svojimi izpovedmi dokazujejo zvezdniški pari, ki so se v težkih trenutkih obrnili na terapevta. Njihove zgodbe je zbral Insider.

Dax Shepard in Kristen Bell: svetovanje je okrepilo najin zakon

Leta 2017je Bellova za People Magazine povedala, da sta se s soprogom na določeni točki znašla v slepi ulici in se odločila za obisk pri terapevtu, ki jima je pomagal iz težav in sta z njegovo pomočjo okrepila razmerje:

"Oba sva dojela, kaj sva počela narobe. V resnici sva potrebovala samo malo spodbude in pravega vodenja, saj se imava rada, skupaj rada preživljava čas in si zaupava. A morala sva najti nekoga nekoga, ki naju je na to spomnil."

dax_shepard_kristen_bell_micna.jpg

Bryan Cranston in Robin Dearden se občasno še zatečeta po nasvet in pomoč

Par je poročen že 30 let in kot je Bryan leta 2013 povedal za Rolling Stone, se v prid skladnega odnosa občasno obrneta na terapevta:

"Kadar en od naju začuti, da zadeve ne tečejo najbolje, se zglasiva pri njemu. To je najin dogovor, s pomočjo katerega rešujeva tudi težave, ki jih sama ne bi zmogla premagati in jih ne pometava pod preprogo. Prav v tem je skrivnost najinega uspeha."

bryan_cranston_robin_dearden_micna.jpg

Pink in Carey Hart se ne sramujeta pomoči terapevta

Pink in Carey Hart sta se poročila leta 2006 in na določeni točki skoraj končala zakon, a jima je s pomočjo terapevta vendarle uspelo ostati na skupni poti.

Leta 2013 je pevka za Redbook zaupala, da se od takrat pri njem zglasita večkrat. Ne samo tedaj, ko se težave razrastejo čez vse mere: "Na svetovanje gledava kot na nekakšno preventivo. Od kar obiskujeva terapevta, se prepirava mnogo bolj razumno, nikoli pred otroci in si nikoli ne izrečeva besed, ki bi jih kasneje lahko obžalovala."

pink_carey_hart_soprog_micna.jpg

Tori Spelling in Dean McDermott sta svoje terapije prenašala po televiziji

Par svojih terapij nikoli ni skrival. Nasprotno. Javno sta jih prikazovala v seriji Spelling's reality TV show. 

S terapijami sta začela, ko je Tori izvedela za nezvestobo moža in kot je kasneje povedala za People, je najmlajši otrok Beau, ki je na svet prijokal 2017, znak njune sprave in pripravljenosti ohraniti zakon.

tori_spelling_dean_mcdermott_micna.jpg

Kristin Cavallari in Jay Cutler sta se za kratek čas razšla, se nato zaročila in sedaj sta poročena

Zvezdnica resničnostnih oddaj Kristin Cavallari in njen soprog sta hitro začela zvezo, se kmalu razšla a se znova našla, zaročila in poročila.

Po pisanju revije People je ona leta 2016 v pogovorni oddaji Steva Harveya povedala, da je prav dober terapevt rešil njuno zvezo.

"Prišla sva tako daleč, da sva ga obiskovala ločeno in kot par. Prav to nama je zelo koristilo." 

Patrick Dempsey in Jillian Fink sta premagala burno obdobje

Po 15. letih zakona jima ji ni dobro kazalo in januarja 2015 je Jillian vložila zahtevo za razvezo, a je nista izpeljala.

Leta 2016 je Patrick za People povedal, da jima je pri premagovanju težav izjemno pomagala terapija, s pomočjo katere sta znova vzpostavila razmerje.

"Odločil sem se, da bom več časa preživel s soprogo in najinimi tremi otroci. Zakonska terapija je prinesla veliko razliko vame in v najin odnos."

patrick_dempsey_jillian_fink_micna.jpg

Avtorica: M. FL.
Foto: Reuters

Za vas smo pripravili še: Bizarno: predporočne pogodbe iz Hollywooda in 10 znanih parov razkrilo, kaj je ključ za srečno zvezo Priporočamo tudi: Zvezdniki o razhodih, ki so jim zlomili srce


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)