Najbolj legendarne zgodbe, povezane z zarokami slavnih parov

Kako so se zaročile Katy Perry, Meghan Trainor, Sofia Vergara in Jada Pinkett Smith.

9.3.2019 ob 4:57

katy_perry_orlando_bloom_micna.jpg

Ne glede na to, na kakšen način nekdo nekoga zaprosi za roko, ta trenutek nedvomno za vedno ostane v spominu. Najbolj izvirne zvezdniške snubitve pa ostanejo zapisane, rečemo lahko, v zgodovini. Nekaj takšnih so zbrali na portalu People.

Orlando Bloom je imel pri snubitvi Katy Perry nemalo težav

Potem, ko sta se na letošnje valentinovo zaročila, je Katy v pogovorni oddaji Jimmy Kimmel Live razkrila podrobnosti o sprva povsem običajni večerji, ki se je končala s presenečenjem v helikopterju.

"Smešno je bilo. V helikopterju sva pila penino, občudovala svet pod nama, on je imel v žepu škatlico s prstanom in na listku napisano vse, kar si misli o meni. V roke mi je dal listek, ki naj bi mojo pozornost odvrnil od prstana.

Medtem, ko sem brala njegove besede, se je penina polila povsod, ko je iz žepa vlekel prstan, je strgal suknjič, a na koncu je vendarle vse skupaj lepo izpeljal. Ko sva pristala v Los Angelesu, je bila tam moja družina in vsi prijatelji," je spomine obudila pevka in dodala: "Odlično se je izkazal."


Nenačrtovana snubitev Idrisa Elbe je bila viralni hit

Seveda je snubitev načrtoval, vendar ne na dan, ko se je zgodila. To je februarja letošnjega leta zaupal v oddaji Ellen: "Bilo je dva dni pred valentinovim in v žepu sem imel prstan. Na valentinovo je morala nekam odpotovati, kar je pomenilo, da dneva zaljubljencev, ko sem ji nameraval podariti prstan, ne bova preživela skupaj. Sam sem bil v tistih dneh sredi snemanja filma in Sab (Sabrina Dhowre) me je vsak dan obiskala. Na prizorišču je bil zasebni kotiček, kamor sva se lahko umaknila in ob enem njenih obiskov sem se preprosto spustil na koleno ter jo zasnubil.

Čeprav se je vse zgodilo stran od oči drugih, je nekdo posnel trenutek, ga objavil na spletu in v trenutku je postal viralni hit. Na koncu je bilo vse skupaj velika javna novica."

idris_elba_micna.jpg

Meghan Trainor je naslednje jutro pobruhala zaročenca

Pevka uspešnice Dear Future Husbant ima glede snubitve zanimivo zgodbo. Kot je povedala, je jutro po zaroki, decembra 2017, pobruhala zaročenca.

"Bilo je dokaj ogabno. Običajno sva zagovornika zdrave hrane, a tedaj sva se pač v hotelu gostila s hotelsko ponudbo. Očitno sem sem z njo pretiravala in ko sva se na jutro po snubitvi peljala domov, mi je postalo slabo. On je vozil, jaz nisem mogla zadržati vsebine želodca, ki je zato pristala na njegovih hlačah. Opravičila sem se mu, on pa mi je dejal, da bi me najraje poljubil. In če vas zanima, v resnici me je."

meghan_trainor_micna.jpg

Brooks Laich je poznal velikost prstana Julianne Hough preden sta sploh postala par

Med prisrčnim video posnetkom, ki ga je par na Instagramu delil med oddihom v Parizu, je on priznal, da je poznal velikost prstana bodoče soproge še preden sta sploh postala par.

"Torej si vedel, da bom tvoja žena še preden sem bila tvoje dekle?" je slišati Julianne.

"Sto odstotno," se je glasil odgovor profesionalnega hokejista. "Preden si postala moje dekle sem na skrivaj izmeril velikost tvojega prsta. Nisem dvomil v to, da boš nekoč moja zaročenka."

brooks_laich_micna.jpg

Will Smith in Jada Pinkett sta zadeve zakoličila pred spanjem

Zadeve pri Smithovih niso bile pompozne, pa vendar drugačne.

"Ravno sva legla k počitku," se je za People spominjal Smith. Pogledal sem jo in rekel: "Hej, midva bi se res morala poročiti. Kaj misliš, bi se poročila z mano?" Nenačrtovano, brez prstana, neklasična snubitev in rekla je da."

will_smith_jada_pinket_micna.jpg

Joe Manganiello je Sofio Vergara zasnubil v španščini

"Pripravil sem dolg govor v španščini, tudi zato sem bil zelo nervozen," je zaupal kot gost v eni od pogovornih oddaj.

"V resnici je zadnje, kar si nekdo želi, v polomljeni španščini zaprositi Kolumbijko. Imaš le eno priložnost in moraš jo izpeljati prav. Zato sem veliko načrtoval," je povedal Joe. Očitno mu je uspelo.

sofia_vergara_micna.jpg

Avtorica: M. FL.
Foto: Reuters

Preberite še: Lady Gaga razdrla zaroko! Bi bil za konec ljubezni lahko kriv Bradley? ali pa 6 resničnih zgodb o zarokah, ki se niso končale po pričakovanjih


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)