Svetovni zvezdniki, ki so se ločili v rekordno kratkem času

Da se ljubezen tako hitro, kot se vžge, tudi ohladi, dokazujejo zakoni Drew Barrymore, Mille Jovovich, Kim Kardashian in nekaterih drugih zvezdnikov.

2.9.2018 ob 4:29

Kim_Kardashian.jpg

Ločitve so dandanes nekaj čisto vsakdanjega. A ko gre za zvezdnike, vendarle dvignejo kar nekaj prahu in so pod drobnogledom javnosti. Zlasti, če od slovesnih zaobljub pa do podpisa ločitvenih papirjev ne mine niti leto dni. Nekaj takšnih zakonov z izjemno kratkim rokom trajanja niza Cospomopolitan

Drew Barrymore in Jeremy Thomas: dva meseca

Preden je postala svetovno znana igralka in mama dveh hčera, je bila Drew samo dekle. V baru. Ki je zapeljala barmana. Po šestih tednih zmenkovanja sta se poročila. Tedaj je Drew snemala film Boys on side in zakonca sta zaradi snemanja medene tedne odložila za nekaj mesecev. 

A preden je do njih prišlo, komaj dva meseca po poroki, je Drew vložila zahtevo za razvezo. Njen drugi zakon s Tomom Greenom je trajal malo dlje. Ločila sta se po dveh letih.

drew_barrymore_portret_micna.jpg

Milla Jovovich in Shawn Andrews: dva meseca

Veliko uporniških najstnikov izostaja iz šole in kljub prepovedi staršev ponočuje ter počne neumnosti, a ni veliko takšnih, ki to počnejo v Las Vegasu. 16 letna Milla je bila med njimi in se skrivaj poročila s Shawnom Andrewsom.

Milla je kasneje povedala, da je to storila zgolj iz kljubovanja mami. Po dveh mesecih je ta vendarle udarila po mizi in par se je razšel.

milla_jovovich_portret_micna.jpg

Eminem in Kim Mathers: štiri mesece

Glede na povprečje bi lahko rekli, da so raperji v relativno dolgih zakonih: Snoop Dogg je poročen že 20, Dr. Dre 21 in Ice Cube celih 25 let. Eminem je Kim spoznal, ko je bilo njemu 15 in njej komaj 13 let. Bila sta najstniški parček, imela sta burno razmerje, ki je vključevalo celo dva zakona. Prvi je trajal dve leti, drugi komaj štiri mesece.

Vendar vsa naklonjenost med njima ni izpuhtela: drug drugega še vedno podpirata pri ohranjanju treznosti in skrbita za dve deklici: hčerko Hailie Jade in Aliano, hčerko Kimine pokojne sestre.

Kim Kardashian in Kris Humphries: 72 dni

Bodimo pošteni, vsem je bilo jasno, da je ta zakon že vnaprej obsojen na propad. Čeprav se je za trenutek celo lahko zazdelo, da se zaljubljenca ujemata, je Krisa pritegnilo zgolj slavno ime. Pri ločitvi se je izgovarjal na domnevno nezvestobo Kim, ki je bila takrat noseča s sinom Northonom. Ta se je rodil komaj dva dneva po ločitvi, ki je sledila 72 dnevnemu zakonu.

Kris je od Kim skušal iztisniti sedem milijonov dolarjev, a se med ločitvenim postopkom nikoli ni prikazal na sodišču. Zakon je bil prava burleska in čeprav je trajal tako kratek čas, se je vsem, ki so ga spremljali pobliže zdelo, da se je vlekel celo večnost.

kim_kardashian_portret_micna.jpg

Tori Spelling in Charlie Shanian: 15 mesecev

Dobro leto dni po poroki je princeska serije 90210 na snemanju filma Mind Over Murder v Kanadi spoznala igralca Deana McDermotta.

Hitro sta začela z afero in Charliju ta ni ostala skrita. Zakon je seveda propadel, Tori pa je poročena z Deanom, imata pet otrok, spor zaradi nezvestobe in lepo število resničnostnih oddaj.

Colin Farrell in Amelia Warner: štiri mesece

Razmerje je pred poroko trajalo približno leto dni, ceremonial se je odvijal na Tahitiju, a kot sta po razhodu trdila oba, njun zakon sploh nikoli ni bil veljaven.

Colin se nikoli ni več poročil (zakonito ali nezakonito), Amelia pa je sedaj poročena z Jamieom Dornanom, ki je širši publiki bolj znan pod imenom Christian Grey.

colin_farrel_portret_micna.jpg

Nicky Hilton and Todd Meister: šest tednov

Medtem, ko je starleta Paris Hilton pogosto na očeh javnosti in s svojimi ljubezenskimi zvezami dviga nemalo prahu, je njena sestra Nicky vedno nekoliko v ozadju.

Nekaj pozornosti pa je vendarle bila deležna, ko se je v Las Vegasu poročila s Toddom Meisterjem, Paris je bila njena družica, zakon pa je zdržal komaj šest tednov.
Potem, ko sta zakonca ugotovila, da razmerje na daljavo ne pelje nikamor, sta se sporazumno razšla.

Sophia Bush in Chad Michael Murray: pet mesecev

Iz nadaljevanke One Tree Hill v večnost? Niti približno. Romanca Sophie Bush in soigralca Chada Michaela Murraya se je res začela na snemanju omenjene serije, a v resničnem življenju se je spremenila v pravo katastrofo.

Komaj pet mesecev po slovesni zaobljubi sta se razšla. Govorilo se je, da je Chad varal Sophie s Paris Hilton. Kakorkoli, ko so kasneje Sophio vprašali, če sta z bivšim soprogom še v stiku, je kratko in malo povedala: "Če z nekom ne moreš lepo govoriti, je bolje, da z njim ne govoriš."

sophia_bush_portret_micna.jpg

Avtorica: M. FL.
Foto: Reurters


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)