Zvezdniki, ki so ponosni na svoje pomanjkljivosti

Visoko čelo, veliki zobje, brazgotine in še kaj drugega, so njim v ponos.

12.5.2017 ob 8:15

kate_RTS8H1E.jpg

V času, ko nas z vseh strani obdajajo napotki, kako do lepotnih idealov, ki nam jih narekujejo modna in lepotna industrija, je prav dobrodošlo videti, kako nekateri zvezdniki sprejemajo svoje napake in pomanjkljivosti.

RTX2UD0N.jpg

Tyra Banks velja za eno najbolj prepoznavnih imen v modnem svetu. A kljub svojim velikim uspehom je bila mnogokrat tarča posmeha. Razlog zato je njeno visoko čelo. Mlada dekleta zato spodbuja naj sprejmejo svoje pomanjkljivosti. A to še ni vse, da bi pokazala, kako, se od časa do časa tudi sama pošali na račun svojega čela.

RTX2CIF7.jpg

Priljubljena igralka Kate Bosworth se je rodila s prirojeno napako zaradi katere je eno njeno oko modre, drugo pa rjave barve. Zaradi te anomalije je igralka le še bolj čudovita.

RTSYC5R.jpg

Igralki Lei Michele so agenti pred leti mnogokrat dejali, da bi zaradi svojega neproporcionalnega obraza morala obiskati lepotnega kirurga, ki bi ji popravil nos. A igralka se ni dala. "Dejali so mi, da nisem dovolj lepa, dokazala pa sem jim nasprotno," je dejala v enem izmed intervjujev.

RTXUHES.jpg

Priljubljena češka lepotica Karolina Kurkova je pozornost pritegnila tudi s svojim popkom, ki ga najbolje rečeno, ni. Razlog za to tiči v tem, da je kot dojenček na popku prestala operacijo, zato je danes njen popek videti drugače kot popek večine izmed nas.

georgia.jpg

Manekenka in hči znanega rockerja Georgia May Jagger pogosto dobiva komentarje, naj si omisli zobni aparat. Zaradi svojega razmaka med zobmi jo malce skrbi, kako bo videti, ko se postara. "Gotovo bom čudna ženica s strašnimi zobmi," je dejala.

RTS14HTL.jpg

Vrhunska chefinja Padma Lakshmi je bila pri 14. letih udeležena v hudi prometni nesreči. Posledice nesreče so še danes vidne na njeni desni roki, kjer je opazna velika brazgotina. A to chefinje ne gane. Še več, pravi, da jo ves čas opominja na to, da lahko preživi vsako bolečino.

Avtorica: P. Pa.
Foto: Reuters, Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)