Res grde navade svetovnih zvezdnikov

V resnici jim ne morejo biti v ponos.

19.2.2018 ob 8:40

katy_GettyImages-807437772.jpg

Kadar se pojavijo v javnosti, se pokažejo v svoji najbolj sijoči različici. A v resnici so tudi zvezde z malih ekranov, filmskih platen in svetovnih odrov samo ljudje z navadami, ki bi se jih v resnici morale sramovati. Nekaj takšnih z najbolj odvratnimi so zbrali na portalu The Richest. Previdno, morda boste spremenili mnenje o svojih idolih.

Jessica Simpson si zobe umije le trikrat na teden

Leta 2010 je bila Jessica gostja v pogovorni oddalji The Ellen DeGeneres Show. Tedaj je priznala, da si zob ne umiva vsak dan. V resnici to stori le približno trikrat na teden in na vprašanje zakaj, je odgovorila takole: "Moji zobje so tako beli in ni mi všeč občutek, ki ga v ustih pustita zobna pasta ter zobna ščetka. Je pa res, da jih vsak dan nitkam in uporabljam ustno vodico."

Brad Pitt namesto prhe uporablja vlažne robčke

Med snemanjem filma Neslavne barabe je svojemu kolegu Eliju Rothu svetoval, naj uporabi vlažne robčke, da mu ne bo treba pod prho. Roth je kasneje povedal, da je Brad priznal, da tedaj, ko se močno znoji in za prhanje nima časa, pazduhe preprosto obriše z otroškimi robčki, kar je seveda tudi utemeljil: "Imam šest otrok in robčki so vedno pri roki. Vse, kar je treba storiti, je z njimi osvežiti pazduhe. Velikokrat sem tako zaposlen, da za prhanje preprosto nimam časa."

Snooki in piling s peskom za mačja stranišča

Lepotni nasvet je leta 2011 delila v pogovorni oddaji Conan. Tedaj je gledalcem svetovala, naj ne zapravljajo denarja za drage pilinge, temveč naj svojo kožo očistijo ... da, s peskom za mačja stranišča. Ko so jo vprašali, zakaj meni, da je to dobro, je povedala: "V resnici na spletu pogosto iščem nasvete za lepoto. Sem pa dokaj skopuška in nočem zapravljati denarja za kozmetičarke in drage kreme. Zato sem pogooglala, kaj je učinkovito in poceni in to je pesek." Na vprašanje, če ni ta vendarle pregrob in zaradi kemikaliji, s katerimi je obdelan, koži neprijazen, pa je samozavestno odgovorila: "Moji koži prav nič ne škoduje."

Megan Fox pozablja splakovati straniščno školjko

Zdi se, da življenje z Megan Fox ni ravno prijetno. Verjeli ali ne, večkrat pozabi splakniti straniščno školjko, kar priznava celo sama. Ter tudi, da to ni njena edina, milo rečeno, odvratna navada.  V intervjuju za FHM je leta 2007 povedala: "Z mano je grozno živeti. Ne čistim. Moja oblačila obležijo tam, kamor jih odvržem. Pozabljam splakovati školjko. Prijatelji me večkrat opozorijo, da napolnim njihova stranišča in ne počistim za seboj." Oblačila povsod, to je še mogoče spregledati, a pozabiti na stranišče. To je pa res nedopustno.

Jennifer Lawrence po uporabi stranišča le redko umije roke

Igralka Jennifer Lawrence je v intervjuju za MTV Joshu Harowitzu razkrila, da skoraj nikoli po uporabi stranišča ne umije rok. V omenjenem pogovoru sta sodelovala tudi Liam Hemsworth in Josh Hutcherson. Igrali so igrico resnica ali izziv in tedaj je Jennifer razkrila svojo grdo navado. In ne samo to, kot je povedal Liam, Jennifer po uporabi stranišča z rokami ureja obraz. Hm …

brad_GettyImages-458885468.jpg

PREBERI še // Deset malce ogabnih stvari, ki jih lahko počnete le s prijateljico

Katy Perry spušča vetrove. Neprestano

Zdi se, da Katy Perry pogosto napenja. Leta 2010 jo je tedanji soprog poimenoval kar tovarna vetrov. Kakorkoli, Katy se tega ne sramuje in sama pravi, da s spuščanjem vetrov v javnosti nima nikakršnih težav. "Veliko prdim. Tudi med nastopi. Ni mi mar. To je moj oder."

Christina Aguilera si potem, ko opravi s straniščem, ne umije rok

Slavna pevka si očitno potem, ko zaključi na straniščni školjki, ne umije rok. Leta 2002 so jo skupaj s prijateljico opazili v enem od klubov in v javnost je pricurljala vest, da si potem, ko je zapustila stranišče, ni umila rok, temveč se je samo pogledala v ogledalo in rekla prijateljici: "Kakšna sem? Počutim se tako negotova." Nosila je vroče hlačke, čipkast modrček in rožnato krzneno pokrivalo. Bistvo zgodbe: ne glede na to, kako seksi je videti, pri osnovni osebni higieni pade na izpitu. Kajti, če si rok ne umiva na javnem stranišču, si jih zagotovo tudi doma ne.

Uma Thurman ne pere oblačil

Izkazalo se je, da je tudi Uma Thruman glede osebne higiene grozna. Očitno ni ravno navdušena nad pranjem oblačil. En od njenih stilistov je tako povedal: "Sodeloval sem z njo pri velikem projektu in pogosto se je delo prikazala v umazanih oblačilih, na katerih so bili ostanki zasušene hrane. Prisežem, nekoč sem z njenega hrbta odstranil več dni starega rakca."

Cameron Diaz štiri dni nosi ista oblačila, nato pa jih zavrže

Še ena, ki se ne more pohvaliti s čistočo. Ker se ji ne ljubi vsak dan izbirati novih oblačil ter kombinaciji. "Sama skrbim za oblačila," je povedala v enem od intervjujev. "To je nekakšna nuja. Vendar imam svojo filozofijo: oblačila nosim štiri dni in jih ne oblečem nikoli več." Malce leno, kajne? Na srečo igralka trdi, da te filozofije ne upošteva, ko gre za spodnje perilo: "Tega zamenjam vsak dan."

Naya Rivera se ne prha vsak dan

Igralka Naya Rivera ni ravno ljubiteljica prhanja. Kot je leta 2015 razkrila za The View, je to tako belska zadeva. "Moram priznati, da imam o prhanju svojo teorijo. Menim, da se belci prepogosto prhajo. Prepričana sem, da je vsakodnevno namakanje pretiravanje. Celo nekateri dermatologi menijo, da je dovolj, če se prhamo enkrat do dvakrat na teden." Seveda se mnogi z njo ne bi strinjali.

suki_GettyImages-599663774.jpg

Britney Spears pod posteljo shranjuje ostanke hrane

Govori se, da je Britney ljubiteljica hitre hrane. In da ji tedaj, ko se ji zljubi zalogaj, ni treba v kuhinjo, ima zaloge krompirčka, burgerjev in keksov kar pod posteljo. Tam so tudi ostanki: na pol pojedeni sendviči in čokoladice, ki jih pevka hrani za kasneje, kot pravi. Morda v tem tiči odgovor na vprašanje, zakaj njena teža pogosto poskoči pa znova pade.

Suki Waterhouse se pred spanjem ne preobleče

Verjeli ali ne, tudi fotomodel Suki Waterhouse ima grdo navado. In sicer se pred spanjem ne preobleče v pižamo. "Spim kar v oblačilih. Včasih tudi v plašču. Sovražim preoblačenje pred spanjem. Rada samo padem v posteljo in zaspim. Vem, da je to grda navada, a vseeno se je ne želim otresti," je povedala v enem od intervjujev.

Robert Pattinson si več tednov ne umije las

Tudi igralec Robert Pattinson se lahko pohvali z odvratno navado. Pogosto pozabi ali pa se mu ne ljubi umiti las. Ko so ga nekoč vprašali, če drži in da nanje pozabi tudi šest tednov, je dejal: "Najbrž. Ne vem. Nesmiselno se mi zdi umivati lase."

Shailene Woodley je glino

Igralka Shailene Woodley ni znana samo po svojih filmih, temveč tudi po naravnih prijemih za zagotavljanje in ohranjanje lepote. Tako je nekoč izjavila, da v prid temu uživa glino. Leta 2012 pa v oddaji The Late Show pojasnila, zakaj je temu tako: "Žlička gline na dan pomaga telesu, da se znebi v njem nakopičenih težkih kovin."

Verjeti ali ne, pa je druga zgodba.

Avtorica: M. FL.
Foto: GettyImages


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)