To pismo je ob obletnici nesreče Kobeja Bryanta prejela Vanessa Bryant

Včeraj je minilo eno leto od tragične helikopterske nesreče, v kateri sta ugasnili življenji košarkarske legende Kobeja Bryanta in njegove hčerke Gianne.

27.1.2021 ob 12:00 | Foto: Reuters | Avtor: E. N.

To pismo je ob obletnici nesreče Kobeja Bryanta prejela Vanessa Bryant

Mineva že eno leto, odkar je svet izgubil eno največjih košarkarskih legend modernega časa. Kobe Bryant se je poslovil v tragični helikopterski nesreči skupaj s svojo Gianno, ki je, tako kot on, pustila velik pečat v svetu športa. Obletnico žalostnega dogodka so včeraj mnogi obeležili z objavo na družbenih omrežjih, namenjeno ponosnemu očetu in hčerki. Svojih najljubših se je seveda spomnila tudi žena in mati Vanessa Bryant. Na instagram profilu je objavila posebno pismo, ki ga je prejela ob obletnici tragične smrti.

»Draga gospa Bryant,« se pričenja pismo, ki ga je Vanessa prejela od prijateljice in soigralke pokojne hčerke ter se odločila, da ga kljub bolečemu spominu pokaže svetu. Deklica je v njem napisala, da ves čas misli na svojo prijateljico in da jo ravno spomin na Gianno žene, da se vsak dan trudi biti boljša. »Gotovo ste to že slišali, a če kdaj postanem mama, upam, da bo moja hčerka točno takšna, kot so vaše,« nadaljuje deklica. Nato opiše, kako je Gianna vedno skrbela, da bi bili ljudje okoli nje najboljša verzija samih sebe. Kako je vedno popravljala in učila, a ne pokroviteljsko. Le želela si je, da bi bili vsi dovolj samozavestni, da bi v življenju dosegli največ, kar lahko. Tako kot tudi njen oče.

»Gianna je bila trmasta in vztrajna, vedela je, kaj si želi in za to se je borila,« se nadaljuje čustveno pismo. Deklica opisuje, kako je njena prijateljica vedno poskrbela, da so se ljudje okoli nje počutili dobro. »Bila je neverjetna.«

V nadaljevanju zapiše, da velikokrat pade v veliko žalost, ko si predstavlja, kaj vse bi Gianna dosegla, če bi živela dlje. A takrat se spomni predvsem na to, kaj vse je v svojem življenju skupaj z očetom dosegla in kako velik pečat jima je uspelo pustiti na tem svetu. »Zato upam, da vas v teh žalostnih dneh kdaj prešine tudi žarek sreče ob mislih, kako čudovito hčerko ste ustvarili in vzgojili,« piše deklica in se Vanessi za to iskreno zahvaljuje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanessa Bryant

Slednjo je pismo seveda močno ganilo in Aubrey Callaghan, avtorico pisma, je prosila za dovoljenje za objavo. V opisu pod sliko se ji je zahvalila in ji povedala, da jo ima zelo rada. Dodala pa je še, da jo ima zelo rada tudi Gianna in da oba s Kobejem neverjetno pogreša. »Kob, prav sva naredila, Gigi, še vedno sem ponosna nate,« se še glasijo Vanessine besede, s katerimi je zaključila objavo.

Ne moremo si predstavljati, kakšne bolečine v teh dneh doživlja Vanessa, seveda pa ji želimo, da se rane čim prej zacelijo. Kobe in Gianna pa, počivajta v miru!

Preberite še: Bivša zaročenka Roberta Pattisona: V razmerju sem bila žrtev rasizma

Morda vas zanima tudi: Vanessa Bryant: Kdo je ženska, ki je ljubila tragično preminulega Kobeja Bryanta


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)