Soprog Christine Mauser, sopotnice Kobeja Bryanta: Imam tri otroke brez mame

Tragična nesreča, v kateri je življenje izgubil Kobe Bryant, je vzela tudi mamo treh otrok.

28.1.2020 ob 9:15 | Foto: Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Soprog Christine Mauser, sopotnice Kobeja Bryanta: Imam tri otroke brez mame

Christina Mauser je življenje izgubila v isti helikopterski nesreči, kot košarkarski zvezdnik Kobe Bryant in njegova hči Gianna, piše People.

Njen soprog Matt Mauser je v telefonskem pogovoru z voditeljema oddaje Today Show v ponedeljek strt pripovedoval o tem, kaj je doletelo njegovo družino:

"Grozno je. Grozno. Imam tri majhne otroke, skušam dojeti, kaj se je zgodilo in najti način, kako organizirati življenje treh otrok brez mame."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matt Mauser Music (@sinatrabigband) on

Christina je bila pomočnica trenerja dekliške košarkarske ekipe Orange Countyja in ena od devetih potnikov na zasebnem helikopterju, ki je v nedeljo strmoglavil v Calabasasasu, Kalifornija, je potrdila županja Costa Mese, Katrina Foley.

"Pravkar je do mene prišla novica, da je čudoviti Matt Mauser, ustanovitelj glasbene skupine TiajuanaDogs, v helikopterski nesreči izgubil soprogo Christino," je zapisala na Twitterju."Trenirala je dekliško košarkarsko moštvo. Ta strašna nesreča postaja iz ure v uro bolj žalostna. Toliko bolečnine za toliko družin. Naša srca so zlomljena in žalujemo skupaj s prizadetimi."

Na krovu helikopterja je bilo osem potnikov in pilot Ara Zobayan. Med preminulimi so še trener košarkarske ekipe Orange Countyija John Altobelli, njegova soproga Keri in hčerka Alyssa, soigralka Bryantove hčerke ter prav tako Giannina soigralka Payton z mamo Sarah Chester

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SisterIIsister (@sisteriisister) on

V ponedeljkovem intervjuju je Matt dejal: "Strah me je. Najbolj me je strah prihodnosti. Christino je (Bryant) izbral z razlogom. Ona je bila izjemna. Bila je duhovita. Neverjetno duhovita. Zabavna bolj, kot kdorkoli, ki ga poznam. Hkrati je bila topla in pametna. Ona je našla rešitev za vsako težavo."

Mauserjeva je Bryanu pomagala tudi pri vodenju njegove akademije Mamba Sports, kjer je dobila zdevek mati obrambe.

Kot je še povedal Matt, so ljudje, ki so potovali v nesrečnem helikopterju imeli veliko skupnega: "Oboževali so otroke, bili so ponosni na to, v kaj odraščajo in da postajajo vse boljši košarkaši. Bryant je bil predan svojemu delu. Prav tako je bila predana moja žena."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by

Žalujočega moža in očeta so poleg izgube močno pretresle tudi besede starejše hčerke in njen odziv na tragično dogajanje:

"Dejala je, da je lepo vedeti, da z družinami, ki so v nesreči izgubile ljube ljudi, sočustvujejo in trpijo vsi. Vem, da se morda sliši neobičajno, a sočutje v resnici nekako pomaga," je hčerine besede v joku povzel Matt.

Priporočamo tudi: Petra Škabar odkrito z Ulo: Vsak od nas ima potencial za obisk terapevta (VIDEO)

Preberite še: David Beckham: Ne morem verjeti, da se to res dogaja

Morda vas zanima tudi: Princ Harry: Žalosten sem, da je prišlo do tega (video)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)