Meghan Markle znova besna. In razlog je ta ženska

Priljubljena zvezdnica zaradi odnosa z britansko kraljevo družino Meghan Markle ne pusti spati.

25.1.2021 ob 10:40 | Foto: Chris Jackson/Gettyimages, Instagram

Meghan Markle znova besna. In razlog je ta ženska

Vse od tedaj, ko sta Meghan Markle in princ Harry zapustila kraljevo palačo ter dom našla na drugi strani luže, kraljica išče navdihujoče in glamurozne obraze, ki bi ji pomagali pri povezovanju z mlajšimi generacijami po vsem svetu. Prva na njenem seznamu je Angelina Jolie.

"Potem, ko je kraljica izgubila upanje, da bosta Harry in Meghan držala obljubo v smislu angažiranja v odnosih z mlajšimi generacijami ter to jemala ko prednostno nalogo, se je obrnila drugam," je za New Idea pojasnil vir.

"Zlasti je navdušena nad Angelino Jolie ter nad njenim zavzemanjem za človekoljubnost in dobrodelnost, zato je zastopnike zvezdnice prosila, naj organizirajo srečanje z njo," je dodal.

Znano je, da je Angie vedno spoštovala kraljico. Najbolj očitna je bila vzajemna naklonjenost ob njunem prvem srečanju leta 2014, na katerem je monarhinja dobitnico oskarja počastila z nazivom častna dama in ji podelila veliki častni križec najvišjega reda sv. Mihaela in sv. Jurija za človekoljubno delovanje.

Kot je še povedal vir, bo druženje zvezdnice in kraljice za Meghan hladen tuš, saj si vojvodinja že več kot leto dni neuspešno prizadeva, da bi se sestala z Angelino. Po navedbah poznavalcev razmer v Hollywoodu, bi se Meghan z Jolijevo rada srečala vse od tedaj, ko se je družina Sussex ustalila v Združenih državah.

"Meghan se trudi, da bi zvezdnica sprejela njeno vabilo na kosilo, a ta ostajajo neuslišana," je pojasnil in dodal:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan Markle

"Za Meghan je Angelina tako kot princesa Diana, že leta velika vzornica. Občuduje njeno sposobnost združevanja glamuroznega življenja in človekoljubnega udejstvovanja, tako kot je to znala njena pokojna tašča. Vojvodinja igralko neizmerno spoštuje zaradi vsega, kar je dosegla na osebnem in poklicnem področju.

Njeno delovanje znotraj Organizacije združenih narodov govori samo po sebi. Meghan ceni tudi njeno spodobnost vzdrževanja ravnovesja med dobrodelnostjo, poklicnim delovanjem in vzgojo šestih otrok."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolie_offiicial)

Po poročanju virov blizu igralke, je bila Angelina sprva naklonjena Meghan in je v njej potem, ko se je z družino preselila v Združene države videla nekoga, na katerega bi se lahko zanašala z vidika humanitarnosti.

A očitno si je premislila in za dobro prijateljico raje izbrala kraljico, nad čemer vojvodinja, milo rečeno, ni najbolj navdušena.

Preberite še: Črni koker španjel: V kraljevi hiši odmeva nov lajež in pa Največji škandali britanske kraljeve družine

Morda vas zanima tudi: Čeprav ima osebnega kuharja, kraljica Elizabeta te jedi še ni poskusila


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)