Prvi odziv princa Harryja in Meghan Markle na novi koronavirus

Princ Harry in Meghan Markle sta v svet poslala navdihujoče sporočilo v povezavi s koronavirusom.

19.3.2020 ob 8:55 | Foto: Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Prvi odziv princa Harryja in Meghan Markle na novi koronavirus

Princ Harry in Meghan Markle sta se prvič odzvala na trenutno stanje, ki zaradi novega koronavirusa vlada povsod po svetu in ga opisala kot resničen preizkus človečnosti.

Včeraj sta namreč na svojem Instagramu pozvala milijone sledilcev, naj držijo skupaj in se zahvalila vsem, ki se neutrudno borijo s pandemijo ter posledicami, ki jih ta prinaša. Dodala sta še, da bosta v prihodnjih tednih na svojem profilu delila spodbudne zgodbe ter tudi za zdravje ključne informacije.

 "Živimo v zelo negotovem obdobju. In zdaj bolj, kot kdaj koli prej, potrebujemo drug drugega. Drug drugega potrebujemo za resnico, podporo in za premagovanje osamljenosti v času, ki je resnično grozljiv," sta zapisala v objavi in nadaljevala:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

"Na svetu je veliko takšnih, ki v tem trenutku potrebujejo našo podporo. Oseb, ki neutrudno delajo in se v zakulisju, na žariščih in doma spopadajo s krizo. Požrtvovalnost ljudi, ki se soočajo z vsem, kar COVID-19 prinaša, navdušuje. To je resničen preizkus človečnosti."

"Velikokrat govorimo o sočutju in dogajanje je prizadelo čisto vsakega od nas ter nas povezalo na globalni ravni. Empatija in prijaznost sta v tem času nepogrešljivi. V prihajajočih tednih bo to najin osnovni moto. Delila bova informacije, ki bodo vsem v pomoč: od aktualnih, preverjenih novic do navodil, kako skrbeti zase in za bližnje, sodelovala bova z organizacijami, ki skrbijo za naše čustveno in duševno zdravje."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle__belgique) on

"Hkrati se bova osredotočala na spodbudne zgodbe ljudi z vsega sveta in tako pripomogla k dvigu duha. V tem smo skupaj, kot globalna skupnost in drug drugega lahko podpiramo ter zgradimo digitalno sosesko, ki bo varna za vse. Veseliva se objav, ki bodo sledile v dneh in tednih, ki prihajajo."

Preberite še: Meghan Markle in princ Harry o načrtih za prihodnost: Ostajava pozitivna

Morda vas zanima tudi: Princ Harry: Žalosten sem, da je prišlo do tega (video)


oddajte komentar

preberite tudi

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)

Odgovori na vprašanje, zakaj seksamo vse manj (niso krivi le telefoni in družabna omrežja)