Pismo princu Harryju: Upam, da ne zameriš, ker sem objemal tvojo ženo

Princ Harry in Meghan Markle se mudita v Veliki Britaniji, kjer se poslavljata od kraljevega življenja.

10.3.2020 ob 9:00 | Foto: Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Pismo princu Harryju: Upam, da ne zameriš, ker sem objemal tvojo ženo

Princ Harry in Meghan Markle se te dni mudita v Veliki Britaniji, kjer opravljata še zadnje obveznosti kot predstavnika višjih članov kraljeve družine.

Nekaterih, s tem povezanih dogodkov, sta se udeležila skupaj. Tako sta se denimo 5. marca z ramo ob rami na podelitvi nagrad sklada Endeavour poklonila ranjenim, poškodovanim in bolnim vojnim veteranom.

Dva večera kasneje sta žarela na otvoritvi glasbenega festivala Mountbatten.

Je pa Meghan v petek ob mednarodnem dnevu žena z obiskom presenetila dijake šole Robert Clack v Dagenhamu in v svojem govoru med drugim poudarila pomen izražanja svojega mnenja in zavzemanja se za pravičnost ne glede na spol, raso ali položajem v družbi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Ob tej priložnosti je k sebi na govorniški oder povabila enega od dijakov, da bi pojasnil, kaj njemu osebno pomeni dan žena. To je izkoristil šestnajstletni Aker Okoye, ki je povedal, da je presrečen, da je Meghan spoznal v živo, kar je dokazal z objemom vojvodinje in se kasneje zato v pismu opravičil princu Harryju:

"Upam, da ne zameriš, ker sem objemal tvojo ženo," je zapisal dijak ter dodal: "V izjemno čast mi je bilo poslušati njen govor in govoriti pred njo."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan Markle

V odprtem pismu, ki ga je objavil The Sun, je najstnik navedel, da bi z veseljem osebno spoznal tudi princa Harryja in da paru, ki se poslavlja od kraljevega življenja, v prihodnosti želi vse najboljše.

--> Preberite še - Harry in Meghan prvič od ločitve z družino: Niso se rokovali

Simpatični dijak je s svojim nastopom nedvomno očaral vojvodinjo. Kajti takoj, ko je prišel na oder, je pohvalil njeno lepoto:

"Res je lepa, to moramo priznati," je dejal in na obraz Meghan izvabil pristen ter širok nasmeh. Kot je pojasnil za medije, je pismo napisal, da si ne bi zaradi toplega dejanja nakopal jeze Harryja in da upa, da mu princ ni zameril.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

"Meghan mi ni in prepričan sem, da tudi Harry ne. Ko je vprašala, kdo bi rad kaj povedal, sem zgrabil priložnost in dobesedno poneslo me je na oder. Sploh nisem razmišljal, kaj naj bi storil. Zdelo se mi je povsem naravno, da jo na koncu govora objamem," je vse skupaj komentiral Aker.

Včeraj sta se Meghan in princ Harry skupaj z ostalimi člani kraljeve družine udeležila bogoslužja v katedrali Westminster v počastitev Dneva združenega kraljestva.

To je bila ena njunih zadnjih protokolarnih obveznosti, preden bosta 31. marca uradno ločena od britanske kraljeve družine.

Preberite še: Dan D za Meghan Markle in princa Harryja

Morda vas zanima tudi: Poročni fotograf princa Harryja in Meghan Markle o dogodkih iz zakulisja njune poroke


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)