Meghan Markle in princ Harry o načrtih za prihodnost: Ostajava pozitivna

Meghan Markle in princ Harry upata, da bosta tudi na spletu širila pozitiven duh in pogled na svet.

2.3.2020 ob 9:10 | Foto: Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Meghan Markle in princ Harry o načrtih za prihodnost: Ostajava pozitivna

Meghan Markle in princ Harry sta začetek meseca marca obeležila s sporočilom na Instagramu, kjer sta svojim sledilcem zaupala, da nameravata na spletu še naprej širiti pozitiven pogled na svet.

Kot sta namreč navedla, bosta tudi v prihodnje spremljala objave na spletni strani tanksgoodnews.com, kjer so izpostavljene pozitivne zgodbe in dogodki.

"Vesel prvi marec vsem," sta zapisala včeraj. "Nadaljujeva po svoji začrtani poti in bova še naprej spremljala @TanksGoodNews ter tako vse opominjala, da se po svetu dogajajo lepe stvari. Upava, da bova s tem navdihnila tudi vas in vam polepšala dneve."

Komentarji, ki so se vsuli pod zapisom, so izražali odobravanje njune namere: "Fantastično, kar tako naprej. Rad spremljam vesti, ki prinašajo spodbudo," se je glasil en izmed njih. Drugi pa: "Več prijaznosti vedno pride prav." Ter v podobnem slogu ostali.

Par je v naslednji objavi prebivalcem Walesa zaželel vesel dan sv. Davida, zaščitnika Walesa. Ob tej priložnosti je nanizal fotografije z zadnjega obiska tega dela Velike Britanije ter voščilo ob dnevu, ki ga obeležujejo prvega marca, podal tudi v valižanščini, ki je tam uradni jezik.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Harry se sicer zadnje dni mudi v domovini. Pred kratkim je v okviru svojega projekta Travalyst, katerega poslanstvo je ozaveščanje javnosti o pomembnosti trajnostnega turizma, škodljivosti transporta za naše okolje in o nevarnosti podnebnih sprememb, govoril v Edinburgu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Tam je zbrane presenetil z željo, naj ga imenujejo kar Harry. V petek se je na snemanju pesmi v podporo iger Invictus, ki na njegovo pobudo potekajo od leta 2014 in se jih udeležujejo vojni veterani, pridružil Jon Bon Joviju.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Meghan je še v Kanadi, kjer par živi zadnjih nekaj mesecev, a jo pred uradnim odstopom z mesta višje članice kraljeve družine, ki bo 31. marca, pričakujejo v Veliki Britaniji, kjer naj bi se 8. marca udeležila uradne prireditve ob svetovnemu dnevu žena in 9. marca bogoslužja v počastitev Združenemu kraljestvu v katedrali Westminster.

Preberite še: Dan D za Meghan Markle in princa Harryja

Morda vas zanima tudi: Resnični razlogi ter posledice odločitve Meghan Markle in princa Harryja


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)