Še ena zmaga Meghan Markle

Meghan Markle se je nedvomno razveselila novice, da je lanskega leta požela izjemen uspeh.

14.2.2020 ob 9:25 | Foto: Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Še ena zmaga Meghan Markle

Urednik britanskega Voguea Edward Enninful je včeraj naznanil, da je bila številka, pri kateri je sourednikovala Megan Markle, najhitreje prodan izvod v zgodovini britanske izdaje kultne modne publikacije.

Urednik je novico delil na Instagramu, kamor je pripel naslovnico revije, ki jo je sooblikovala Meghan skupaj s še neobjavljenim posnetkom z njenega nastajanja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Edward Enninful, OBE (@edward_enninful) on

V objavi je zapisal:

"Vzhičen sem, da lahko poročam o prodaji britanskega Voguea za drugo polovico leta 2019. Številke so bile spodbudne, najbolj pa je izstopala septembrska izdaja, pri nastajanju katere je kot gostja sodelovala vojvodinja Sussex. To je bil v zgodovini britanskega Voguea najhitreje prodan izvod, ki je pošel v zgolj desetih dneh. Veselim se vsega, kar nam prinaša leto 2020."

Oglejte si simpatičen video, v katerem Meghan in Edward proslavljata uspeh revije: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Edward Enninful, OBE (@edward_enninful) on

Leta 2019 je Meghan sodelovala pri izdaji revije z osnovno tematiko Sila sprememb. Na naslovnici so bili portreti 15 žensk, ki so s svojim delovanjem ter udejstvovanjem na različnih področjih vsem v navdih, med njimi novozelandska premierka Jacinda Ardern, igralka Salma Hayek, transseksualka Laverne Cox  in borka proti klimatskim spremembam Greta Thunberg, v reviji pa je bil tudi Meghanin intervju z Michelle Obama.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by British Vogue (@britishvogue) on

Ob objavi novice je Meghan podala izjavo: "Delo sedmih mesecev in sodelovanje z urednikom britanske izdaje revije Vogue, Edwardom Enninfulom, se je obrestovalo. Ustvarili smo najbolje prodajano številko modne revije, osredotočeno na ljudi, ki se dandanes borijo za prave vrednote.

Upam, da ste začutili moč kolektivizma v raznolikem naboru žensk, ki so bile izbrane za naslovnico in podporo ekipe, ki mi je pomagala uresničiti idejo. Verjamem, da ste bili bralci ob prebiranju strani prav tako navdušeni, kot sem bila jaz ob njihovem ustvarjanju."

Preberite še: Izjemen uspeh slovenske manekenke v Parizu. O njej pisal tudi Vogue

Morda vas zanima tudi: Kate Middleton: Modna muza ob stoletnici Vogua


oddajte komentar

preberite tudi

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)

Odgovori na vprašanje, zakaj seksamo vse manj (niso krivi le telefoni in družabna omrežja)