Tako sosedje za hrbtom kličejo Meghan Markle

Meghan Markle si je med sosedi v sončni Kaliforniji prislužila posmehljiv vzdevek, je za britanski časopis Closer razkril vir. 

18.7.2022 ob 11:23 | Foto: Caitlin Ochs/Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Tako sosedje za hrbtom kličejo Meghan Markle

Zaradi njenega "kraljevskega" življenjskega sloga ji namreč za hrbtom pravijo princesa Montecita, kajti vojvodinja Sussex slovi po življenju na visoki nogi.

Zlasti gre sosedom v nos njeno obnašanje v restavracijah, kamor rada zahaja.

"Rada obeduje v elitnih lokalih, ki jih ji je priporočila Oprah, kot so Cecconi’s, Sunset Tower, Sugarfish in Lucky’s Steakhouse.

Meghan vedno vnaprej rezervira mizo in zahteva čim bolj zaseben kotiček," je povedal vir in dodal: "Prav tako je ljubiteljica luksuzne verige restavracij Nobu, ustanoviteljev Roberta de Nira in chefa Nobuja Matsuhisa, kjer računi dosegajo tudi 5000 evrov.

Odkar sta se Meghan in Harry preselila v 19 milijonov evrov vreden dvorec, sta redni stranki omenjenih restavraciji, ob tem sta člana ekskluzivnega Polo kluba v Santa Barbari, katerega članarina znaša skoraj 9.000 evrov mesečno.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by

Vir je razkril še, da Meghan veliko časa preživi na obisku pri Oprah, kjer z njeno tesno prijateljico Gayle King razpredajo o vojvodinjinih načrtih za prihodnost, o vsem, kar se dogaja v Veliki Britaniji in o tem, kako se z nastalo situacijo sooča Harry.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SUPER RICH LIFE YOUTUBE (@superichlife)

Vest o odnosu sosedov do Meghan je v javnost prišla nemalo potem, ko je par v čast kraljičinega platinastega jubileja obiskal Harryjevo deželo. Prišla sta z otrokoma, triletnim Archiejem in Lilibet, ki je prvo svečko upihnila prav ma Otoku.

"Ko je bilo potrjeno, da prihajata, je kraljica jasno dala vedeti, da ju bo sprejela z bliščem, zlasti, ker je deklica praznovala rojstni dan. Kajti tako se ji je zdelo prav," je za The Sun povedal drugi vir.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by

Seveda pri celotnem dogodku ni šlo brez drame. Zakonca Sussex nista uspela v nameri, da bi ob tej priložnosti nastala fotografija kraljice z njuno hčerko, prav tako ju med parado Pozdrav zastavi ni bilo med vidnimi člani kraljeve družine na balkonu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Page Six (@pagesix)

"Po temeljitem razmisleku se je kraljica odločila, da bodo med tradicionalno parado z njo na balkonu le višji člani kraljeve družine," je pred dogodkom pisalo v uradni izjavi palače Buckingham.

Povzeto po portalu New Idea

Preberite še: Meghan Markle o težavah z Lilibet: Vsak nasvet bi prišel prav

Morda vas zanima tudi: Monarhija bo po smrti kraljice potrebovala princa Harryja (in to je razlog)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)