To oče Meghan Markle sporoča britanski kraljici

Oče Meghan Markle, Thomas, je po odpustu iz bolnišnice nekaj besed namenil tudi britanski kraljici.

3.6.2022 ob 8:36 | Foto: Gettyimages, Instagram | Avtor: M. FL.

To oče Meghan Markle sporoča britanski kraljici

77-letni oče Meghan Markle je bil primoran odpovedati potovanje v Veliko Britanijo, kjer naj bi se udeležil praznovanj ob kraljičnini 70-ti obletnici vladanja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Everything Soap Operas (@everythingsoapoperas)

Prav na Otoku naj bi se znova srečal s svojo odtujeno hčerko in končno osebno spoznal njenega soproga princa Harryja ter svoja vnuka Archieja in Lilibet.

Načrte mu je prekrižala kap, zaradi katere je bil sprejet v bolnišnico. To je sicer že zapustil, vendar se je letu čez veliko lužo zaradi posledic moral odpovedati. Sedaj se sooča s, kot pravi sam, bitko z vzponom, med katero naj bi med drugih odpravil poškodbe govora.

Trenutno z okolico komunicira s tablico, na katero je zapisal, da je hvaležen, da je še živ in se je zahvalil osebju bolnišnice San Diego, kamor je bil sprejet.

V prvi izjavi po odpusti iz ustanove je za Mail on Sunday razkril: "Neskončno sem hvaležen in zavedam se, kakšno srečo imam, da sem še živ. Rad bi se zahvalil vsem, posebej pa čudovitim zdravnikom in medicinskim sestram, ki so rešile moje življenje. So pravi angeli.

Ganjen sem bil ob vseh sporočilih in lepih željah, ki sem jih prejel s širom sveta. Ljudje so bili prijazni. Trenutno še ne morem govoriti, a se trudim, da se bom lahko kmalu vsem primerno zahvalil."

Po odpustu iz bolnišnice zanj skrbi njegov sin, 56-letni Tom mlajši.

Markle je ob tej priložnosti sporočilo poslal tudi kraljici. Na tablico je zapisal: "Želel sem priti in se pokloniti kraljici. Želim ji lepo praznovanje jubileja in kličem še na mnoga leta."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Harry and Meghan (FAN ACCOUNT) (@royalsussexwindsors.__)

Pred usodnim dogodkom je za GB News dejal, da se veseli obiska Velike Britanije in praznovanj ob jubileju: "Kraljici bom izkazal spoštovanje in ji pokazal, da jo naša cela družina ceni. Tako njo kot ostale člane kraljeve družine.

Rad bi spoznal tudi princa Charlesa in se mu zahvalil, ker je na poroki mojo hči pospremil do oltarja. Rad bi govoril z njim, saj mislim, da imava veliko skupnega. Oba sta zapustila otroka."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sussex Fam BACKUP Page (@harryluvsmeghantoo)

Thomas Markle zaradi srčne kapi ni bil prisoten na poroki Harryja in Meghan, od tedaj so  se njihovi odnosi močno ohladili, Meghan tako glede očetovega zdravja ni podala nobene izjave.

Povzeto po portalu msn.com

Preberite še: Po kapi očeta Meghan Markle se je oglasila njena sestra in jo spet okrcala: "Tega ni mogoče odpustiti"

Morda vas zanima tudi: Poenostavlien recept za limonov trifle, uradno sladico jubileja Elizabete Il. (osvojil bo vase srce)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)