Nina Osenar po štirih letih molka šokirala z izpovedjo: »Dejan mi je leto in pol nosil hrano v posteljo!«

Bila je ljubljenka slovenskega občinstva, kar naenkrat pa se je zavila v medijski molk. Sedaj je razkrila, kaj se zgodilo.

27.5.2022 ob 12:30 | Foto: Blaž Samec/Delo, Žiga Culiberg, Mediaspeed | Avtor: P. K.

Nina Osenar po štirih letih molka šokirala z izpovedjo: »Dejan mi je leto in pol nosil hrano v posteljo!«

Priljubljena voditeljica in pevka Nina Osenar je po porodu izginila s slovenske estradne scene. V javnosti se ni več pojavljala in oboževalci so močno pogrešali njen značilen smeh ter pozitivno energijo. Po štirih letih pa je kot strela z jasnega udarila z izpovedjo, ki je ni pričakoval nihče. »Zrla sem smrti v oči,« je priznala Osenarjeva in izpovedala zgodbo peklenskih zadnjih štirih let, ki je ne privošči nikomur.

V intervjuju za revijo Jana je priznala, da ni mogla skrbeti za sina in da ji je bil v oporo njen dragi Dejan Kontrec. Bilo je tako hudo, da je komaj prišla od kavča pa do stranišča, zaradi oslabelosti je zobe umivala kar v bideju.

Nina Osenar in Dejan Kontrec. Foto: Mediaspeed

Spomnimo, Nina je prav za enega izmed naših medijev eksluzivno razkrila, da pričakuje dojenčka in takrat je bila v devetih nebesih. V dolgi beli obleki je pozirala in naravnost žarela ob čakanju na njen čudež življenja. Razkrila je tudi, kako se je rodila želja po materinstvu:

»Dokler nisem spoznala Dejana, se mi je zdela ideja o tem, da bi postala mama, precej tuja. Če pa dobro in iskreno razmislim o sebi, lahko rečem, da sem z zavestnim iskanjem, odkrivanjem, priznavanjem in spreminjanjem svojih napak postala dovolj zrela, odgovorna in samozavestna, da se je v meni prebudil ta materinski nagon, ko je prišel pravi moški.«

Le nekaj dni pred svojim rojstnim dnevom, je leta 2017 povila sinčka, ki mu je nadela ime Marlon. Kmalu po porodu pa so se začele zdravstvene težave, s katerimi se bori še danes. O vsem skupaj pa bo spregovorila tudi v knjigi, ki prihaja kmalu. 

Preberite še: Nina Grilc po smrti moža Marka: »Včasih solze zadržujem cel dan«

Morda vas zanimaPrincesa Charlene prekinila molk: to je resnica o njenem zakonu in zdravju

 


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)