Priljubljena slovenska igralka Lara Jankovič se je ločila

Igralka in glasbenica Lara Jankovič se je razšla s svojim partnerjem.

9.4.2022 ob 10:42 | Foto: Nataša Kralj, osebni arhiv, facebook | Avtor: S. S.

Priljubljena slovenska igralka Lara Jankovič se je ločila

Kot poroča revija Zvezde se je v času pandemije ločila priljubljena slovenska igralka Lara Jankovič, ki je za omenjen medij povedala:

"Obdobje pandemije je bilo turbulentno. Vse mogoče se je dogajalo z ljudmi. Nekateri so se poročali, drugi ločevali. Midva sva se odločila, da greva vsak svojo pot. Priznam, da je bilo včasih tudi turbulentno, imela sva težke trenutke, a sem ponosna, da sva se razšla prijateljsko, brez zamer," je novinarki zaupala igralka in dodala: "Vsak od naju si je želel svoje poti in ne zdi se nama prav, da se pri tem omejujeva."

Lara je bila v zvezi z 18 let mlajšim partnerjem Nejcem Zupančičem, s katerim sta še lansko poletje skupaj praznovala igralkin rojstni dan, kar sta ovekovečila tudi s skupno fotografijo, ki jo je Lara objavila na svojem facebooku.

Poleti 2021 je Lara praznovala 50. rojstni dan in takrat je novinarju Tomažu Miheliču zaupala, da je njen Nejc eliksir mladosti: "Vendar sem si takšnega izbrala že zato, ker je mlad duh tudi v mojem telesu. Vsekakor mi pomaga dvigovati mladostniško energijo," je povedala igralka in še dodala:

"Upam si reči, da sem danes bolj srečna, svobodna in usklajena s sabo. Morda je prirojeno, a se vseeno vedno trudim ohranjati voljo in ljubezen do življenja, dati pomeni pravim stvarem in opaziti tisto, kar zares šteje in je vredno moje pozornosti. To me razveseljuje, mi pomlajuje duha, in ko je tvoj duh mlad, so leta le še iluzija. Pred mano je novo obdobje, novo desetletje, ki vedno prinese napredek."

Preberite še: Slovenska poslanka z dojenčico v parlamentu - dejanje ima tudi posebno sporočilo

Morda vas zanima tudi: DJ razkril, katero pesem si je Meghan Markle izrecno zaželela na svoji poroki

ALI PA: Nina Jug (Poroka na prvi pogled): »Še pred tremi leti sem imela več kot 100 kilogramov«


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)