Meghan Markle se podirajo načrti

Ne samo, da je Netflix odpovedal milijonski projekt z Meghan Markle, tudi druge stvari ji ne gredo ravno po načrtih.

9.5.2022 ob 9:41 | Foto: Gettyimages, Instagram | Avtor: M. FL.

Meghan Markle se podirajo načrti

Novo delo avtorice Tine Brown članom kraljeve družine, zlasti Meghan Markle, ne prizanaša.

Knjiga z naslovom Dokumenti iz palače: znotraj hiše Windsor, resnica in trači (The Palace Papers: Inside the house of Windsor the Truth and  the Turmoil) se osredotoča na ženske iz kraljeve družine in na njihovo življenje ter delovanje po smrti princese Diane leta 1997.

Nekaj podrobnosti o njej je avtorica razkrila v pogovoru za Washington Post, kjer je med drugim orisala njen pogled na soprogo princa Harryja.

Meghan in princ Harry sta pred dvema letoma sestopila z mest višjih članov kraljeve družine in se preselila na drugo stran velike luže, najprej v Kanado, nato v Montecito, Kalifornija.

Njuni načrti so bili velikopotezni, želela sta ustvariti svojo blagovno znamko, vendar kot je zapisala Brownova, zadeve ne gredo ravno po načrtih. Pojasnila je, da naj bi se po njunem prvotnem planu Harry posvečal predvsem igram Invictus, Meghan pa naj bi oblikovala lastno blagovno znamko, pod katero bi oglaševala svoje projekte.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Princess of world (@ourroyal_family)

"Svoje blagovne znamke še ni oblikovala. Res je, da se velikokrat oglaša, glasna je denimo bila na temo cepljenja in porodniškega dopusta, govori o vojni v Ukrajini in o pravicah žensk, a glede ničesar ni prišla do nobenih zaključkov in vse skupaj, kar počne, je nekakšna mešanica zadev brez repa in glave," je zapisala avtorica ter dodala: 

"S Harryjem sta podpisala milijonsko pogodbo z Netlixom, po kateri naj bi posnela več filmov in dokumentarcev, a z izjemo nastajajočega o igrah Invictus, se noben projekt ni realiziral."

Kot je znano, je snemalna ekipa spremljala Harryja in Meghan na otvoritvi omenjenih veteranskih iger. Te so se letos odvijale na Nizozemskem, a pred nekaj dnevi so do Meghan prišle slabe novice in sicer je platforma odpovedala produkcijo animiranega filma Pearl, ki naj bi nastal v sodelovanju s produkcijsko hišo para Archwell.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jacco van der Klift (@jaccovanderklift1973)

Netflix je odpoved sodelovanja utemeljil z dejstvom, da morajo znižati izdatke v kategoriji animiranih filmov in da želijo na svoj program umeščati kvalitetnejše vsebine.

Meghan Markle naj bi bila avtorica filma. Ta naj bi prikazoval zgodovino skozi avanture 12-letne deklice Pearl, ki skuša najti sebe, pri tem ji pomagajo zgodovinsko pomembni ženski liki. Film je bil pred odpovedjo Netflixa v začetni fazi nastajanja.

Tina Brown se je dotaknila tudi tega, kaj natančno je ločilo Harryja in Meghan od kraljeve družine ter v čemu je ona videla priložnost za zaslužek in slavo:

"Kljub temu, da sta želela zaslužiti s projekti, kateri se niso vklapljali v koncept kraljeve družine, sta hotela ohraniti kraljeve nazive, saj bi jima ti odprli več vrat in številne zanimive ponudbe. Meghan je tu videla priložnost za zaslužek in temu se ni hotela odreči."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Patrick (@vanemst)

"Ne bi rekla, da jo je vodil pohlep, je pa dejstvo, da je želela izkoristiti globalno evforijo, ki sta jo sprožila s Harryem.

Želela je slavo, želela je svobodo, želela je nastopati po svoje in ne tako, kot je od nje pričakovala kraljeva družina. Lahko bi rekli, da je hotela imeti vse, kar je na koncu pripeljalo do razhoda.

Harry je že dolgo želel oditi iz kraljeve družine in načrt, ki mu ga je Meghan predstavila potem, ko je spoznala, da ne more združiti zvezdniškega in kraljevega sveta, se mu je zdel dober. Vendar trenutno vse kaže, da ni bil ravno takšen," je zaključila Brownova.

Preberite še: Oče Charles princu Harryju: Lahko prideš k meni (in zakaj princ okleva)

Morda vas zanima tudi: Harry, Meghan, zasebno letalo in ostre kritike: Navadna hinavca sta


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)