Tako dopustuje igralka Ana Dolinar: z družino v Albaniji (FOTO)

Ana Dolinar Horvat, ki je pred kratkim slovensko javnost pretresla s svojo zgodbo, ki jo je delila v svojem podkastu Mater, je trenutno z družino na počitnicah v Albaniji.

13.8.2022 ob 5:37 | Foto: Jože Suhadolnik in osebni arhiv/instagram | Avtor: S. S.

Tako dopustuje igralka Ana Dolinar: z družino v Albaniji (FOTO)

Ano na počitnicah lahko spremljamo na njenem instagramu, kjer je igralka tudi sporočila, da so z družino (mož in trije otroci) odšli na t. i. "road trip".

Na poti do Albanije so se večkrat ustavili na Hrvaškem, potovali so skozi Črno goro, trenutno pa se nahajajo v Albaniji.

Ana je sporočila, da so čisto vsi zboleli za trebušno virozo in da se zdaj počasi spravljajo k sebi. Objavila pa je tudi nekaj fotografij svojih otrok: sinčka Luna in hčerkic Ronje ter Nane.

Mlada mamica je sicer slovensko javnost pred kratkim pretresla s svojo zgodbo, ki jo je delila v svojem podkastu Mater, v katerem je med drugim spregovorila o tem, kako je pred devetimi leti v petem mesecu nosečnosti rodila Olivijo, deklico, ki zaradi hudih poškodb v razvoju ni preživela. 

Po porodu so ji ljudje rekli, da je zdaj konec, da gre lahko naprej, a za Ano se je takrat bolečina šele zares začela. 

"V tem svetu ni prostora za močna čustva, za procese, ki lahko trajajo zelo dolgo časa. Zato se pogosto počutimo zelo osamljeni. Ko že desetič govoriš eno in isto zgodbo in sam sebi očitaš, da bi že moral biti nekje drugje, da bi že moral čutiti drugače. Kdo me bo še poslušal, se sprašuješ. Ali pa si ne vzamemo časa za žalost in bolečino.

Namesto da bi bolečino predelali, posedeli z njo in jo nato izpustili, se ji raje izognemo. Potlačimo, jo utišamo. Z delom, raznimi odvisnostmi, od telefona, alkohola, nakupovanja ... " je o tej tragični izkušnji povedala v intervjuju za Onoplus, ki si ga lahko v celoti preberete TUKAJ.

Preberite še: Poglejte, kaj danes počne in kje živi naša pevka Regina

Morda vas zanima tudi: Rebeka Dremelj: »Od trenutka, ko so mi odstranili ščitnico, imam borbe sama s sabo in s kilogrami« (INTERVJU)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)