Svarilo princu Harryju: V omari je še veliko okostnjakov

Knjiga bivšega moža Meghan Markle bi ponudila zanimiv vpogled v življenje sedanje vojvodinje.

12.9.2023 ob 9:10 | Foto: Thilo Schmuelgen/Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Svarilo princu Harryju: V omari je še veliko okostnjakov

Kraljevi pisec, novinar in snovalec You Tube oddaje Daily News Headlines Neil Sean trdi, da je bivši mož Meghan Markle Trevor Engelson dobil od različnih založnikov več ponudb za knjigo, v kateri bi opisal propadli zakon s sedanjo vojvodinjo in opozarja, da princ Harry, če bo do knjige res prišlo, ne bo mogel ubežati pred resnico.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Promiflash (@promiflash)

Neil, avtor dela Od A do Z o Harryju in Meghan o morebitni knjigi še dodaja: "Če bi bil Harry, bi bil zelo previden. Mislim, da je v njeni omari še veliko okostnjakov. In njena preteklost je njena prihodnost."

Prepričan je, da Trevor lahko pove izjemno zgodbo:

"Iz prve roke lahko pove, kako je biti poročen z nekdanjo igralko. Spoznal sem ga in zdi se mi prijeten, skrben moški, ki je očitno šel z življenjem naprej. Vendar pred resnico ni mogoče zbežati.

Če bo razkril, kakšen je bil razhod in zakaj je do njega sploh prišlo, bo vse skupaj prava bomba. Meghan ne slovi po tem, da bi obdržala prijatelje iz preteklosti in Trevorjeva zgodba je velika skrivnost."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan Markle (@meghan.markle.official)

Neil nadalje pravi, da člani Meghanine družine niso imeli druge izbire, kot z zgodbami odkrito posvariti princa, Trevor bi lahko storil enako.

Meghanin oče Thomas je na široko pojasnjeval, kako ga je prizadelo, ker ga je hči po poroki, ki je ni obiskal zaradi bolezni, ignorirala. Srčna kap ga je doletela kmalu potem, ko je priznal, da je med pripravami na Meghanino poroko v kraljevo družino sodeloval s paparaci.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Timeless

Tudi polsestra Samantha, ki je Meghan imenovala princesa povzpetnica, je napisala knjigo, v kateri podrobno opisuje tekmovalen odnos med njo in sedanjo vojvodinjo v času, ko je bil Thomas Markle še poročen z Dorio.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by

Meghan je bila s filmskim producentom Trevorjem poročena med leti 2011 in 2013. Poročila sta se na plaži na Jamajki, leta 2013 sta se potem, ko je ona dobila vlogo v Nepremagljivem dvojcu in začela snemati v Torontu, ločila, uradno zaradi nepremostljivih značajskih razlik. Meghan naj bi prstan tedaj že bivšemu možu v Los Angeles poslala kar po pošti.

Harry je prejšnji teden priletel v London, kjer je bil na podelitvi nagrad WellChild ter se od tam odpravil v Dusseldorf, kjer je otvoril igre Invictus in praznoval 39. rojstni dan.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan & Harry (@dukeandduchessofsussexdaily)

Povzeto po portalu OK!Magazine

Preberite še: Sladko maščevanje bivšega moža Meghan Markle

Morda vas zanima tudi: Tragično življenje princese Diane: To je tisto, kar je skušala doseči s svojimi dejanji


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)