Sladko maščevanje bivšega moža Meghan Markle

Nekdanji mož Meghan Markle se lahko upravičeno zadnji smeje.

6.9.2023 ob 11:45 | Foto: Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Sladko maščevanje bivšega moža Meghan Markle

Stari rek pravi, da je na dobro maščevanje vredno čakati, druga misel gre, da kdor se zadnji smeje, se najslajše smeje. Oboje bi lahko iz lastnih izkušenj potrdil bivši mož Meghan Markle Trevor Engelson.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gala Magazine Germany (@gala_magazin)

Engelson in Marklova sta se leta 2004 srečala v enem od lokalov v Hollywoodu, sedem let sta bila par, se leta 2010 zaročila, septembra 2011 na Jamajki poročila in se leta 2013 ločila.  

Po ločitvi mu je ona po pošti vrnila prstan in nekaj let kasneje večno zvestobo obljubila princu Harryju ter postala ena najslavnejših žensk na svetu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Promiflash (@promiflash)

Tudi on je srečo našel ob drugi družici, a kot je povedal vir blizu Trevorju, se imena vojvodinje v njegovem krogu ne omenja, saj ameriški producent in literarni zastopnik ob spominu na propadli zakon ni povsem ravnodušen.

Vendar Engelson sedaj živi na polno in uživa v zakonu z dedinjo Tracey Kurland, s katero se je poročil leta 2019. Par ima dve hčerkici. Za nameček pa je finančno bolje priskrbljen od bivše žene. Tako po zaslugi svoje kariere kot premoženja sedanje soproge.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Woman's Day Magazine Australia (@womansdayaus)

"Vsi, ki smo blizu Trevorju, vemo, da ne smemo omenjati imena M," je za Daily mail povedal vir.

"Šel je naprej in živi bolje od vojvodinje. Počne, kar mu je všeč in ni stalno pod drobnogledom javnosti. Lahko bi rekli, da se ji je sladko maščeval. Tudi zato, ker je s poroko znatno povečal premoženje, katerega vrednost je veliko višja od premoženja bivše žene."

Njegova sedanja soproga dela kot prehranska strokovnjakinja, vendar je od očeta podedovala ogromno premoženje, ki se meri v devetmestnem številu.

Zapuščina gospoda Kurlanda, pridobljena s finančnimi posli, je ob njegovi smrti znašala 500 milijonov dolarjev. Ko je leta 2021 umrl, je na družabnih medijih zaokrožila vest, da je Tracey podedovala 250 milijonov.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roberta Jungmann (@robertajungmann)

Engelson ima svoj posel, ki je v letih po ločitvi od Meghan zacvetel.  Vodi uspešno produkcijsko družbo, imenovano Underground s sedežem na Beverly Hillsu, še eno veselje mu predstavljata dve hčerki.

"Ko sem se nazadnje pogovarjal z njim, mi je zaupal, da je srečnejši, kot je bil kdaj koli. Da uživa v vlogi očeta in da še nikoli ni bil bolj izpopolnjen," je povedal njegov prijatelj.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Portal Estrelando (@portalestrelando)

Ta je dejal tudi, da je bil Trevor po ločitvi od Meghan sesut:

"Je dober človek, in ko je Meghan zahtevala ločitev, ga je povsem dotolklo. Ko je izvedel, da se sestaja s Harryjem, je bil zlomljen, saj so ga mediji stalno opominjali nanjo in potem je bila še vsa drama okoli intervjuja z Oprah."

Ko se je ona še uveljavljala kot igralka, je skrbel za vse finančne zadeve, ko je dobila vlogo v Nepremagljivem dvojcu, jo je povsem podpiral, tudi njeni selitvi v Toronto, kjer so snemali devet sezon serije, ni nasprotoval.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Promiflash (@promiflash)

"Bil ji je v oporo, vedno ji je bil zvest in njen največji navijač," je še povedal njegov prijatelj in zaključil, da je vesel, da se je po nesrečni ljubezni znova pobral.

Povzeto po portalu news.com.au

Preberite še: Vprašanje za milijon dolarjev: Je to res Meghan Markle?

Morda vas zanima tudi: Tina Gorenjak: Še nikoli nisem tako ljubila


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)