Princ Harry in Meghan Markle: Zaušnica tudi iz Bele hiše

Princu Harryju in Meghan Markle zadeve že dolgo ne gredo po načrtih.

22.7.2023 ob 7:15 | Foto: Andrew Kelly/Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Princ Harry in Meghan Markle: Zaušnica tudi iz Bele hiše

Princ Harry in Meghan Markle sta zadnje čase znova na tapeti. Ne samo zato, ker je v vodo padel še en njun projekt in je Spotfy prekinil dvajset milijonsko pogodbo z njima za snemanje podkasta Arhetipi ter sta bila spregledana pri nominacijah za emmyja, kjer sta si uvrstitve med kandidate za prestižno nagrado obetala za dokumentarec Harry & Meghan, vse glasnejše so tudi govorice, da v njunem zakonu ni vse v najlepšem redu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by

Navedbe v tabloidih si sicer nasprotujejo. Portal Radar Online tako poroča, da naj bi se princ začasno izselil iz njunega doma v Montecitu ter da naj bi par nekaj časa živel ločeno in tako skušal dojeti, kaj ga je doletelo, zakrpati odnos ter se znova najti.

Na drugi strani je vir za Page Six zatrdil, da so govorice izmišljene, da pa je res, da namerava Harry brez Meghan odpotovati v Afriko, kjer bo snemal nov dokumentarec in kjer se, kot je večkrat poudaril, počuti najbolj blizu samemu sebi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prince Harry (Info) (@harry.dukeofsussex)

Da se, če že ne osebno, vsaj karierno razhajata, dokazujejo besede poznavalke dogajanja na britanskem dvoru Daniele Elser. V prispevku za News.com.au je namignila, da par ni dobro razmislil o vsem, kar bo prinesel pobeg od kraljeve družine in sedaj čuti posledice.

Zlasti Harry, ki se ne more vključiti v Meghanin hollywoodski koncept, ali, kot je zapisala Elserjeva, v Tinseltown svet, v novem okolju nima pravih prijateljev, sedaj se karierno razhaja tudi z ženo.

Ona namreč želi ustvariti lastno blagovno znamko, ki jo bo peljala ločeno od princa in si od nje obeta milijonske zaslužke.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan Markle (@meghan.markle.official)

Skratka, zadeve niso najbolj rožnate, se pa je njun svet začel podirati kaj kmalu, ko sta se odločila za življenje ločeno od kraljeve družine.

Po pogrebu kraljice Elizabete II. sta denimo dobila zaušnico s samega političnega vrha Združenih držav Amerike. Tja sta se želela vrniti s predsedniškim letalom Air Force One, vendar je Bela hiša njuno prošnjo takoj zavrnila, poroča Daily mail.

"Zadeva bi povzročila preveliko zmedo in bi lahko slabo vplivala na odnose s palačo in novim kraljem," omenjena publikacija navaja vir. Ne Bela hiša in ne Susseksa teh navedb niso komentirali.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Air Force One (@airforce_one_1)

Bidenova sta z omenjenim letalom prišla na pogreb kraljice in na sprejem, ki ga je novi kralj pripravil pred njim, 19. septembra 2022. Harry in Meghan sta bila sprva povabljena, njuno vabilo je bilo nato preklicano, kajti, na sprejemu naj bi bili samo višji člani kraljeve družine.

Par se je hotel še drugače zbližati z Bidenovima. Prva dama ZDA Jill je bila leta 2022 povabljena na otvoritev iger Invictus, katerih pokrovitelj je Harry, vendar ji je bilo svetovano, naj vabilo zavrne, saj bi, če bi ga sprejela, s tem lahko škodovala odnosom med ameriškim vrhom in palačo.

Povsem drugačna zgodba, kot leta 2016, ko je tedanja prva dama ZDA Michelle Obama iste igre otvorila skupaj s princem.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michelle Obama (archived) (@michelleobama44)

"Sreča ni na njuni strani," je vir iz Los Angelesa povedal za Daily Mail. Par za črne oblake, ki so se zgnili nad njune poslovne projekte, krivi epidemijo kovida, globalne ekonomske težave, bolezen in nato smrt princa Philipa ter kraljice Elizabete. Vse to naj bo slabo vplivalo na njuno kariero, ločeno od britanske kraljeve družine.

Povzeto po portalih Page Six, Radar Online in Daily mail

Preberite še: Na dan prišle nove podrobnosti o odnosu med princema Harryjem in Williamom

Morda vas zanima tudi: Saša Lendero: Po poroki se je vse sesulo


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)