Na dan prišle nove podrobnosti o odnosu med princema Harryjem in Williamom

Na očetovem kronanju se bosta srečala prvič po težkih obtožbah mlajšega brata.

19.4.2023 ob 9:20 | Foto: Alkis Konstantinidis/Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Na dan prišle nove podrobnosti o odnosu med princema Harryjem in Williamom

Naglo se bliža kronanje kralja Karla III., britanski mediji pa razkrivajo vedno nove podrobnosti o odnosu med princema Williamom in Harryjem.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Revista Cromos Honduras (@cromoshn)

Brata se bosta srečala prvič po obtožbah mlajšega na račun britanske kraljeve družine, ki jih je podal v Netflixovem dokumentarcu in v knjigi spominov Rezerva.

Po pisanju Daily Maila se je 38-letni Harry pred prihodom v domovino iskreno pogovoril z očetom z namenom, da bi ublažil napetosti, ki so nastale med njima, nista pa naslovila spora s princem Williamom.

Tabloid The Sun piše, da se ta ne namerava srečati z mlajšim bratom, medtem ko bo v Veliki Britaniji. Po besedah urednice časopisa Majesty Ingrid Seward uradno zato, ker bodo člani kraljeve družine zaradi dogodka zelo zaposleni in za pogovor ne bo časa ter bo preložen na drugo priložnost.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Royal News Network (@royalnewsnetwork)

"William in Harry se bosta seveda videla med kronanjem, ki bo šestega maja. Prenašala se bosta zaradi očeta, ni pa pričakovati toplega snidenja. Organizatorji se trudijo, da bi bila tudi fizično kar najbolj oddaljena," je povedal vir in dodal:

"To bo njuno prvo srečanje po obtožbah, ki jih je na račun starejšega brata v javnosti izrekel mlajši, ki je v knjigi javno pozval člane kraljeve družine, naj se zaradi vsega, kar je po njegovem zaradi njih pretrpela, opravičijo njegovi ženi Meghan Markle."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vocea Europei (@voceaeuropei)

Z opravičilom naj bi celo pogojeval svojo prisotnost na kronanju, a kot navajajo viri, ga vojvodinja Susseks ni dobila.

Kljub vsemu, kar se je zgodilo, je Karel zelo vesel, da bo Harry prišel na njegovo kronanje, William pa se še vedno počuti prizadetega in izdanega, zlasti zaradi navedb v knjigi Rezerva.

Princ Harry v njej med drugim trdi, da je William nasprotoval njegovi zvezi z Meghan in da ga je v sporu zaradi nje fizično napadel. 

Viri blizu starejšega brata so odkrili, da je prepad med sorojencema, ki sta si bila nekoč zelo blizu, večji kot kdajkoli prej in da je le malo verjetno, da se bo njun odnos kdaj popravil.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Royal Stepsister (@theroyalstepsister)

Prav tako je le malo verjetnosti, da se bosta brata usedla skupaj in se pogovorila, čeprav naj bi Harry pred obiskom Velike Britanije to zahteval.

A dejstvo je, da se William z bratom ni pogovarjal niti tedaj, ko je ta z ženo prišel na praznovanje platinastega jubileja kraljice, brata sta komaj spregovorila na njenem pogrebu, čeprav sta se oba para, princ in princesa Walesa ter vojvoda in vojvodinja Susseks skupaj sprehodila pred gradom Windsor in pozdravila žalujočo množico.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Royal Family

Princ Harry na kronanje pride sam, brez Meghan Markle. Zaveda se, kako pomemben dan je to za očeta, a bo, po predvidevanjih poznavalcev, hitro po dogodku odletel nazaj k družini v Združene države Amerike.

Povzeto po portalih Hello in Daily mail Online

Preberite še: Dianina temna plat, ki sta jo podedovala princa William in Harry

Morda vas zanima tudi: V senci princa Williama in Harryja: življenje Camillinih otrok


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)