Srečanje Kate in Meghan: očitna gesta, polna prezira

Na praznovanju kraljičinega jubileja sta se znova srečali vojvodinji Kate in Meghan, snidenje pa ni bilo preveč prijazno.

8.6.2022 ob 12:18 | Foto: Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Srečanje Kate in Meghan: očitna gesta, polna prezira

Čeprav sta se princ Harry in Meghan Markle med zadnjim obiskom Velike Britanije držala bolj v ozadju, je bilo na dogodkih, povezanih s praznovanjem kraljičinega platinastega jubileja, še kako čutiti njuno prisotnost.

Res je sicer, da nista povzročala vidne in občutne drame, niso pa zavzeti opazovalci dogajanja spregledali znaka prezira, ki ga je Meghan namenila Kate Middleton.

Zakonca Sussex sta bila povabljena na zahvalno mašo v katerdarlo Sv. Pavla, kjer se je, z izjemo utrujene kraljice, zbrala vsa kraljeva družina.  

Med vojvodinjama ni prišlo do osebnega stika in da nista govorili iz oči v oči, a opazovalcem ni ušlo Meghanino zavijanje z očmi in obračanje glave stran tedaj, ko je v katedralo s soprogom, princem Williamom, vstopila Kate.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by

Gesta je bila tako očitna, da je bila tema zapisov na družabnih omrežjih.

"Je kdo opazil, kako je ženska v belem (megz) obrnila glavo stran, ko je mimo nje šla vojvodinja Kambriška," je zapisal en od uporabnikov Twitterja.

"Nedvomno se je obrnila stran," je zapisal drugi, v podobnem tonu se je zvrstilo več komentarjev.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan Markle (@meghanmakle)

Govorice o nesoglasjih med obema vojvodinjama trajajo vse od poroke Harryja in Meghan, ko naj bi med njima prišlo do spora glede oprave deklic s cvetjem.

Tedaj naj bi Meghan Kate spravila v jok, kar je Meghan v slavnem intervjuju z Oprah zanikala in povedala, da je zgodba povsem drugačna in da je ona jokala zaradi Kate.

Vendar ni hotela govoriti o podrobnostih, saj se ji je, kot je dejala, Kate opravičila in ona ji je dopustila, se pa odnosi med njima nikoli niso zgladili.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan Markle | Royal Family (@hrhofsussex)

Nasprotno, potem, ko sta Harry in Meghan sestopila z mest višjih članov kraljeve družine, so se trenja le še poglobila, čeprav dejstvo, da je par, ki živi v ZDA, prišel na kraljičino praznovanje vliva upanje, da se bodo zadeve med bratoma in njunima ženama obrnile na bolje.

Povzeto po portalu New Idea

Preberite še: Kate Middleton ima dovolj svoje mame Carole, ki se ves čas vmešava v njeno življenje

Morda vas zanima tudi: Končno! Harry in Meghan objavila fotografijo ljubke hčerke Lilibet


oddajte komentar

preberite tudi

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)

Odgovori na vprašanje, zakaj seksamo vse manj (niso krivi le telefoni in družabna omrežja)