Kate Middleton razkrila zanimivost o najmlajšem sinu

Kate Middleton je ob posebni priložnosti razkrila, s čim se rad igra njen mlajši sin.

17.5.2022 ob 8:29 | Foto: Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Kate Middleton razkrila zanimivost o najmlajšem sinu

Kate Middleton je predana mama treh otrok, uživa pa tudi v družbi drugih malčkov. Nič drugače ni bilo, ko je s soprogom, princem Williamom obiskala starše in otroke v Glasgowu. Ob tej priložnosti je vojvodinja Kambriška zaupala neznano podrobnost o mlajšem sinu, princu Louisu.

Med obiskom tamkajšnje mamice Joanne Wales, najemnice stanovanja organizacije za upravljanje stanovanj, premoženja in za oskrbo Wheatley Group je sin gostiteljice, štiriletni Jason, gostoma pokazal priljubljeni igrački, lutki Spidermana in Hulka, Kate pa je navdušeno vzkliknila: "Louis, najin mali fant, prav tako obožuje Spidermana."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Gospa Wales fantka, odkar je njen partner pred skoraj dvema letoma preminul, vzgaja sama in je kasneje komentirala, da je uživala v pogovoru s kraljevim parom, saj sta oba, Kate in William zelo prijazna in prizemljena.

"Res sta prijetna in takoj sta se z Jasonom spustila v pogovor po super junakih. Ni bilo tako nenavadno, kot sem mislila, da bo, saj imata pristop, ob katerem je z njima res zlahka sproščeno klepetati.

Sta topla človeka in hotela sta se le prepričati, če sem dobro in če skrbim zase, saj mamice v mojem položaju velikokrat pozabijo nase."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by

Kate in William sta spoznala tudi 36-letno Lynette Wilson, mamo triletne deklice, ki se je v stiski obrnila po pomoč na fundacijo EatWell. Ta ljudem pomaga s paketi hrane. Njena hči Olivia je narisala princa Williama in Kate je bila navdušena nad njeno umetnino.

Pred omenjenimi obiski sta Kambriška obiskala šolo St. John v Glasgowu, kjer sta spoznala inovativen projekt učenja interakcije staršev z otroki, ki ima že od zgodnjega otroštva osnovni poudarek na empatiji.

Med obiskom se je William pošalil na račun soproge, ki je vidno uživala v druženju z najmlajšimi: "Bi lahko s Kate sedaj odšla, preden ona dobi idejo, da bi še enkrat postala mama?"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by

Povzeto po portalu Hello

Preberite še: Princ William iskreno o tem, v čem je po smrti mame Diane našel uteho

Morda vas zanima tudi: Glasni prepiri med princem Williamom in Kate Middleton


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)