Kate Middleton ima dovolj svoje mame Carole, ki se ves čas vmešava v njeno življenje

Kate Middleton se je odločila mamo Carole postaviti na svoje mesto.

4.5.2022 ob 10:08 | Foto: Profimedia, Instagram | Avtor: M. FL.

Kate Middleton ima dovolj svoje mame Carole, ki se ves čas vmešava v njeno življenje

Kate Middleton se je v preteklosti po pomoč pri varovanju otrok večkrat zatekla k svoji mami Carole Middleton, ona ji je več kot z veseljem pomagala, a zadeve med njima zadnje čase niso ravno rožnate.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gala Magazine Germany (@gala_magazin)

Kot je namreč vir blizu vojvodinje povedal za Star magazine, so se odnosi med njima močno ohladili, saj se je Carole po mnenju Kate začela preveč vpletati v življenje njene družine.

"Carole je zelo oblastna mama," je povedal vir in dodal, da s hčerko ni govorila že tri mesece, natančneje od tedaj, ko ji je Kate dejala, naj se preneha vmešavati v njihovo življenje.

Napetosti so se začele kmalu na začetku prve karantene, ki sta jo Kate in princ William preživljala s svojimi otroki, princem Georgom, princeso Charlotte in princem Louisom."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Middleton

"Tedaj sta ugotovila, da lahko svoj podmladek obvladujeta brez dodatne pomoči. Prvič, odkar je mama, se je lahko Kate posvečala izključno svojim otrokom. Vojvodinja je cenila vsak trenutek, ki ga je preživela z njimi. Uživala je v druženju, šolanju in igranju ter spoznala, da zmore brez mamine pomoči," je povedal vir.

Preden sta se mama in hči na to temo pogovorili, je Carole večkrat nenapovedano prišla na njihova vrata. "Kate je bila ravno sredi video klica med šolanjem otrok, ko se je s kovčkom pojavila na vratih in pričakovala, da bo nekaj dni pri njih.

Po hiši je hodila, kot bi bila njena, skušala je prevzeti šolanje otrok in Kate celo govorila, kako naj jih obleče," se je spominjal vir in dodal, da je s tem šla na živce tudi Williamu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rachel (@royalcurtsey)

"William ni hotel, da bi bila potem, ko so otroci zaspali, z njim in njegovo soprogo še tašča. Večeri so bili edini trenutki, ko sta si lahko zakonca vzela čas samo zase. Drži, da je večina starih staršev obsedenih z vnučki, a obnašanje Carole meji že na obsesijo."

Zakoncema Cambridge prav tako ni všeč, kako Middletoni, ustanovitelji podjetja Party Pieces, ki ponuja različne pripomočke za pripravo in organizacijo zabav, izkoriščajo dejstvo, da je Kate del kraljeve družine.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Party Pieces (@partypieces)

Zlasti Carole se pred strankami rada pohvali, da je v sorodu s kraljico. Podjetje celo ponuja izdelke na temo kraljičinega platinastega jubileja vladanja, kar se mnogim zdi neokusno.

"Kate težje in težje prenaša vse to ter je mami povedala, naj preneha oglaševati Williamovo družino," je še zaupal vir. William naj bi tašči sicer ponudil kompromis, čas pa bo pokazal, če se lahko vsaj nekoliko zakrpa odnos med mamo in hčerko.

Povzeto po portalu OK Magazine

Preberite še: To bo po smrti kraljice doletelo Kate Middleton

Morda vas zanima tudi: Zlobna namigovanja, ki spravljajo ob živce Kate Middleton


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)