Glasni prepiri med princem Williamom in Kate Middleton

Tako kot pri vseh parih, tudi pri princu Williamu in Kate Middleton občasno prihaja do glasne izmenjave mnenj.

1.5.2022 ob 8:41 | Foto: Gettyimages, Instagram | Avtor: M. FL.

Glasni prepiri med princem Williamom in Kate Middleton

Kot vsak poročen par se tudi princ William in Kate Middleton, ki prav te dni praznujeta 11. obletnico poroke, kdaj spreta. Čeprav njuna nesoglasja vedno ostanejo znotraj zidov palače, je Robert Jobson, avtor knjige z naslovom William pri 40: nastajanje modernega monarha (William at 40: The Making of a Modern Monarch), ki je tik pred izidom, ponudil nekaj vpogleda v to plat njunega zakona:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by REALEZA CONFIDENCIAL (@realeza_confidencial_)

"Odkrito lahko povem, da sta vojvoda in vojvodinja, kadar med njima pride do nesoglasji, zelo glasna," je avtor citiral vir znotraj palače:

"Zlasti on rad povzdigne glas. Je dokaj nagle jeze. A ker se res dobro poznata, hitro umirita strasti in najdeta rešitev. Ona ga zna pomiriti, nanj deluje pomirjujoče."

Jobson je poudaril, da se starša treh otrok običajno dobro razumeta. "Imata lepo, trdno razmerje. Med njima ni ljubosumja ni napetosti. Drug drugemu privoščita uspeh in se podpirata."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @kate.middleton.and.william

Viri razkrivajo, da je par skupaj sprejel odločitev o selitvi na grad Windsor, kjer bosta bliže kraljici in bosta nase prevzela več obveznosti.

Njuno selitev podpira vsa kraljeva družina, saj naj bi skušala tako ublažiti posledice škandala, v katerega je bil vpleten princ Andrew in tudi posledice intervjujev, v katerih kraljevo družino kritizirata Meghan Markle ter princ Harry.

"Po Mexitu, kot je bil poimenovan sestop princa Harryja in njegove soproge z mest višjih članov kraljeve družine, skušata Kate in William redefinirati njuni vlogi in javno podobo."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @kate.middleton.and.william

"Na posestvu Anmer Hall sta dokaj umaknjena od javnosti, imata stanovanje v palači Kensington, ki je njun londonski dom, s selitvijo na Windsor pa bi še okrepila javno podobo in stopila bolj v osredje," je za The Express pojasnil zgodovinar  Ed Owens in dodal, da bi bila selitev zelo premišljena in simbolična poteza:

"Očitno bi se rada bolj povezala s kraljico in se predstavila kot njena podpornika. Hkrati bi tako sebe povezala s krajem, ki igra v zgodovini monarhije zelo pomembno vlogo."

Povzeto po portalu OK Magazine

Preberite še: Dianina temna plat, ki sta jo podedovala princa William in Harry

Morda vas zanima tudi: Princu Williamu in Kate Middleton se mudi s selitvijo - In to naj bi bil razlog!


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)