Kate Middleton dosegla nekaj, kar princesi Diani ni nikoli uspelo

Kate Middleton je zaradi določenih lastnosti pri kraljici veliko bolj priljubljena, kot sta bili princesa Diana in Sarah Ferguson.

22.3.2022 ob 8:53 | Foto: Pool/Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Kate Middleton dosegla nekaj, kar princesi Diani ni nikoli uspelo

Princ William in Kate Middleton imata ob platinastemu jubileju kraljice Elizabete druge, s katerim monarhinja letos obeležuje 70. obletnico vladanja, veliko dela.

Trenutno se v počastitev te priložnosti nahajata na prvi turneji po pandemiji kovida in sicer sta na obisku Karibov, kjer se bosta mudila vse do 26. marca.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Middleton (@_kate_middleton_royal)

Kate je višja članica kraljeve družine od leta 2011, ko se je poročila s princem Williamom, poznavalka razmer na britanskem dvoru, Ashley Pearson pa meni, da je zaradi svojega značaja in lastnosti, ki jih kraljica pri drugih članih družine pogreša, pri njej zelo priljubljena.

V Amazonovem dokumentarcu William & Kate: The Journey (William in Kate: Potovanje) je Pearsonova povedala: "Kraljica ima zelo rada Kate. Ceni njene vrednote, všeč ji je, da je tako tesno povezana z družino.

Kate se nikoli ni posebej trudila, da bi jo kraljica vzljubila. Nikoli ni počela ničesar, s čimer bi zbujala pozornost. Ni prav nič nastopaška in prevzetna. Zato je babico soproga nedvomno očarala."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Royal family (@royalfamily_fanpage__)

Komentatorka je ob tem dejala, da je kraljica upala, da bo te lastnosti opazila tudi pri nekdanjih soprogah svojih sinov, princesi Diani in Sarah Ferguson, bolj znani kot Fergie.

Brez pretresov in škandalov

Kate sledi liniji monarhije. To je kraljica pričakovala od Diane, a se žal ni zgodilo. To je pričakovala od Fergie, pa se prav tako ni zgodilo. Slednja je bila od poroke s princem Andrewom leta 1986 vpletena v mnoge škandale.  Še po ločitvi je polnila naslovnice zaradi neprimernega obnašanja.

Zlasti so odmevale fotografije s počitnic v St. Tropezu leta 1992, ki jih je objavil The Mirror in na katerih ji je tedanji ljubimec sesal palec na nogi."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by About the York Family (@about_the_york_family)

"Diana je veliko prahu dvignila z intervjujem z Martinom Bashirjem leta 1995, v katerem je pripovedovala o gneči v zakonu s princem Charlesom. Princesa je tedaj priznala, da je varala tudi sama ter potožila, da se je zaradi soprogovega razmerja s Camillo počutila ničvredno."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diana, Princess of Wales (@princessdi.1961)

V nasprotju s tem z vojvodino Kambriško, vse odkar se je poročila v družino, ni povezan praktično noben škandal. Zato je Pearsonova prepričana, da je kraljičina ljubljenka:

"Ne samo jaz, mnogi verjamemo da je Kate kraljičina ljubljenka, saj od vedno podpira družino, podpira Williama in nikoli še ni naredila napačnega koraka."

Odkar sta Meghan in princ Harry sestopila z mest višjih članov kraljeve družine, je Kate znotraj firme prevzela še več obveznosti.

V letu, ko praznuje 70. obletnico vladanja, je kraljica zaradi težav z zdravjem izpustila kar nekaj dogodkov in se vse bolj opira na mlajše člane družine.  

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @kate.middleton.and.william

In kot je januarja za Daily Mail povedal vir, izjemno ceni podporo Kate saj ve, da se nanjo lahko vedno zanese.

Povzeto po portalu express.co.uk

Preberite še: Kate Middleton razkrila, česa je princa Williama najbolj strah

Morda vas zanima tudi: Zlobna namigovanja, ki spravljajo ob živce Kate Middleton


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)