Kate Middleton proti Beatrice Borromeo: kdo je lepa plemkinja, ki zasenči Kate

Kate Middleton nas vedno očara z izborom oblačil. Je nedvomno dama s stilom, pa vendar obstaja nekdo, ki jo v zadnjem času pri tem prekaša. To je Beatrice Borromeo.

13.1.2022 ob 7:24 | Foto: Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Kate Middleton proti Beatrice Borromeo: kdo je lepa plemkinja, ki zasenči Kate

Nobenega dvoma ni, da je Kate Middleton zvezda med kronanimi glavami. Za soprogo princa Williama, ki je pred nekaj dnevi praznovala 40. rojstni dan, nihče nima žal besede.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cosmopolitan India (@cosmoindia)

Priljubljena je pri kraljici, je zgledna žena in mama, obožujejo jo Britanci, radi jo imajo mediji. Upravičeno, kajti ona vse, kar počne, počne tako, kot je prav.

Velja tudi za modno ikono ter vedno očara z izborom oblačil. Je nedvomno dama s stilom, pa vendar obstaja nekdo, ki jo pri tem prekaša.

Prvo mesto na lestvici stilskih ikon evropskih plemkinj revije Tatler zaseda italijanska aristokratinja Beatrice Borromeo z monaškega dvora.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PatRegal (@patregal)

Kdo pa je Beatrice? Takole jo opisuje portal Yahoo:

36-letna plavolaska je hči Don Carla Ferdinanda, italijanskega aristokrata iz hiše Borromeo. Preden se je poročila s Pierrom Casiraghijem, sinom monaške princese Caroline in vnukom Grace Kelly ter princa Rainerja, je delala kot politična poročevalka, nekaj časa se je ukvarjala z manekenstvom.

Njena poroka, za katero je imela izbrane štiri obleke, dve modne hiše Valentino in dve blagovne znamke Armani Privé, jo je dvignila med najbolje oblečene plemkinje, poroko je leta 2015 revija Vogue razglasila za najlepšo poletno poroko.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beatrice Borromeo Style (@beatriceborromeostyle)

V časopisu so tedaj zapisali, da bo Beatrice nedvomno treba spremljati, njene poročne obleke pa so opisali kot ljubezensko pismo velikanom italijanske mode.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by НОВОСТИ КОРОЛЕВСКИХ СЕМЕЙ МИРА (@royaldynasties_life)

Sedaj, sedmo leto po dogodku, je Beatrice mama dveh otrok, a še vedno trdno usidrana na prvem mestu stilskih ikon med plemkinjami. Tatler jo na aktualni lestvici opisuje kot žensko z brezčasnim, vendar modernim slogom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beatrice Borromeo (@bborromeo1)

"Mama dveh otrok je sinonim za eleganco kjer koli se pojavi. Naj bo na rdeči preprogi, na kraljevem dogodku ali na sproščenem jadranju," so zapisali v publikaciji.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christine Binard Huard (@binardhuard)

Lanskega leta je postala ambasadorka znamke Dior. "Kot dolgoletna prijateljica Diorja in ambasadorka te znamke od leta 2021, navdušuje modni svet," je pojasnila kraljeva strokovnjakinja za stajlinge in modna stilistka Abbey Booth.

Nekdanja novinarka in radijska voditeljica se je spoznavala tudi z manekenstvom, kar ji je, po besedah Boothove, pomagalo pri podrobnejšemu spoznavanju visoke mode in znamk, kot so Chanel, Valentino, Armani in Trussardi, prav tako je postala obraz znamke Bluemarine.  

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beatrice Borromeo (@bborromeo1)

S tem je, po prepričanju Boothove, dobila priložnost raziskovati in oblikovati svoj stil ter ga postaviti na nivo, na katerem je sedaj.

"Ker je med plemiči nižje na lestvici, ima več možnosti za eksperimentiranje z oblačili od vojvodinje Kambriške. Borromeova lahko nosi bolj drzne stile in izstopajoče detajle, lahko zavzeteje sledi modi in se igra s krajšimi krili ter bolj globokimi izrezi," razlike med obema navaja stilistka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Buccellati Monte-Carlo (@montecarlo_buccellati)

Tudi sicer ima po njenem mnenju Kate Middleton bolj konzervativen slog, ki je idealen za vlogo, ki jo igra.

Beatrice je na drugi strani bolj sproščena, hkrati ji njene nekdanje izkušnje iz sveta mode omogočajo več drznosti s stilom oblačenja, katerega je v desetih letih pripeljala do točke, na kateri se dobro počuti v svojih oblačilih in v svoji koži.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carmen (@estiloyotrascosas)

"Sprejema in spoštuje ženstvenost, pooseblja lepoto in gracioznost, izraža notranjo samozavest, vse to je videti pri njenem slogu oblačenja," opaža Miradna Holder, modna stilistka in dodaja:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Royalty connection (@royaltyconnection)

"Združuje staro šolo ter nekdanji glamur Hollywooda s sodobnimi smernicami. Premore izjemen smisel za oblačenje in kombinacije.

Vsak njen stajling je videti sproščen, se popolnoma prilega njeni silhueti in kjer koli se pojavi, z njim pritegne pozornost ter v opazovalcih zbudi vprašanje: kaj bo oblekla naslednjič."

Preberite še: Razkrito: Grimaldijevo prekletstvo ali zakaj člani monaške knežje družine v ljubezni nimajo sreče

Morda vas zanima tudi: Korak po koraku: Zablestite kot Kate Middleton na premieri Jamesa Bonda


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)