Skriti obrazi Kate Middleton (te lastnosti ji ne bi pripisali)

Tisti, ki jo res dobro poznajo so razkrili, kakšna je Kate Middleton v resnici.

9.1.2022 ob 5:50 | Foto: Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Skriti obrazi Kate Middleton (te lastnosti ji ne bi pripisali)

Praznovanje 40. rojstnega dne je mejnik v življenju vsakega. Kate Middleton, ki bo toliko svečk na torti upihnila 9. januarja 2022, ni izjema. Svojo vlogo višje članice kraljeve družine in soproge bodočega monarha več kot izvrstno igra, kakšna pa je tedaj, ko je nihče ne opazuje?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @nyprinsessa

Odgovor na to vprašanje so se odločili poiskati pri časopisu Hello in v ta namen nekaj tistih, ki vojvodinjo Kambriško res dobro poznajo povprašali, kakšna je Kate v resnici.

Po naravi sramežljiva in zaprta vase

Tako člani kraljevega gospodinjstva kot družina, njeni ožji prijatelji ter sodelavci pri dobrodelnih organizacijah se strinjajo, da je po naravi introvertirana, a svojo sramežljivost in zadržanost uspešno premaguje, ob tem je tudi skromna, predana, zabavna in spontana.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Middleton (@cambridge._.duchess)

Vojvodinjo opisujejo kot zelo motivirano za delovanje na dolgi rok. Ona je strateg, osredotočena na desetletja, ne na leta, mesece in ne na četrtletja.  

Javnega življenja si sama ne bi izbrala

Res je desetletje preživela na očeh javnosti in sprejela mnoge obveznosti kot pokroviteljica številnih dobrodelnih organizaciji, a sama bi zase rekla, da ni rojena za javno osebnost. "Nikoli ne bi igrala javne vloge, če se ne bi poročila z bodočim kraljem," je povedal vir blizu družine.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TheDuchess_Kate (@theduchess_kate)

Pred javnimi nastopi je še vedno včasih nervozna

Javni govori in nastopi še vedno niso nekaj, v čemer bi uživala. "Vendar premaga nelagodje in nervozo. Med drugim zato, ker se ji zdi pomembno stopiti pred množice ter govoriti o stvareh, v katere resnično verjame in s tem prispevati k boljšemu svetu," je še povedal vir.

Kraljevi opazovalci pri tem izpostavljajo njeno izjemno voljo uporabljati svoj glas in hvalijo način, kako je premagala zadrego pred javnim nastopanjem.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

To je zmogla brez kakršne koli strokovne pomoči: "Resnično se trudi, da bi bile njene besede res njene besede in na govore se vselej temeljito pripravi. Tako poslušalci slišijo tisto, v kar srčno verjame. Stvari so pri njej natanko takšne, kot so videti.

Pred velikimi dogodki je včasih nervozna, a ljudje cenijo njeno avtentičnost in trud. Zaradi tega pri vseh, ki jih sreča, naleti na pozitiven odziv."

Zanesljiva in skrbna Kate

Čeprav je ena najvidnejših zastopnic kronanih glav, je zanjo na prvem mestu njena ožja družina.  S svojimi nastopi, pogovori na daljavo in zapisi je delila izkušnje z milijoni izčrpanimi starši, ki so med pandemijo od doma izobraževali otroke ter jim na podlagi lastnih doživetji predstavljala svoje težave, na katere je naletela ob šolanju svojih treh otrok.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Cambridge Family (@the_cambridge_family_)

S tem je še enkrat dokazala, da prednost pred dejstvom, da je poročena v kraljevo družino, daja povsem običajnemu življenju.

Sočutna in spontana

Brez zadržkov je izrazila žalost ob tragični smrti Sarah Everard, položila cvetje v njen spomin in se udeležila bedenja zanjo. "Ravnala je tako, kot se ji je zdelo prav.

Zdelo se ji je pomembno, da se poslovi od dekleta, ki je bila žrtev policista. Zanjo je bil to zelo čustven trenutek. Bila je ena redkih priložnosti, ko je čustva pokazala v javnosti."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Crean (@laura_trevora)

"Nikomur od osebja ni povedala, kaj namerava storiti in palača je za njeno dejanje izvedela šele, ko je bilo že za njo. Poistovetila se je z družino preminule in se hkrati spomnila, kako je ponoči hoditi po Londonu," se je spominjal en od članov osebja.

Kreativna in organizirana

Njena vloga na svetovnem odru nedvomno pridobiva na veljavi. Že s svojo pojavnostjo pusti lep vtis, tiho krepi samozavest in povsem se je vživela v nalogo, ki ji je namenjena.

Hkrati z veseljem vodi projekte, ki so ji pisani na kožo, tako je lani organizirala fotografsko tekmovanje na temo kovida in pripravila razstavo vseh fotografij. Fotografiranje je tudi njena strast, zato se je resnično zavzela za projekt.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

A v nobenem primeru ne ravna drugače. Vse, česar se loti, strogo načrtuje, na sestanke prihaja dobro pripravljena z nešteto zapiski, posveča se podrobnostim ter je izjemno osredotočena in hkrati zabavna.

Prva leta so zavezujoča obveza za mamo treh

Kate je sama mama treh otrok, zato iz lastnih izkušenj ve, kako pomembnih je za nadaljni razvoj prvih pet let otroštva. Na njihov pomen med drugim opozarja preko kraljeve fundacije, ki jo vodita skupaj s soprogom.

"Prepričana je, da je to tematika, ki bi ji morali namenjati enako količino pozornosti, kot klimatskim spremembam. Močno se zavzema za ozaveščanje staršev o tej problematiki in trdno verjame je, da je to ena od poti do boljše družbe.

Je pozorna in zavzeta oseba, ki bi preprosto rada izboljšala življenja na sploh. Ne samo z besedami, temveč tudi z dejanji. Kar pomeni, da vodi z zgledom in zaradi njenega značaja ji drugi brez zdržkov sledijo," je povedal profesor Peter Fonagy, izvršni direktor centra  Anna Freud za otroke in družine.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Peter, ki z vojvodinjo sodeluje od leta 2015 je dodal: "Zaradi lastnosti, ki jih premore in zaradi srčnosti ter skrbnosti do otrok ter drugih šibkih, bi bila izjemna klinična psihologinja.

Velikokrat sem jo opazoval v interakciji z dokaj težavnimi otroki, z otroki, ki so bili izključeni iz šol. Način, s katerim ona pristopa do njih je res izjemen. S pristno skrbnostjo in iskreno pripravljenostjo pomagati ali vsaj razumeti."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

"Na vsakem koraku se trudi biti kar najbolj koristna in položaj, ki ga ima v družbi, izkoristiti z namenom čim širšim množicam in posameznikom izboljšati življenje."

Preberite še: Sočutna Kate Middleton o bojih z odvisnostjo

Morda vas zanima tudi: Danes bi se je sramovala: Seksi obleka, s katero je Kate zapeljala Williama


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)