Kraljica in Kate: Resnica o njunem odnosu

Kraljica ima o Kate Middleton jasno izoblikovano mnenje.

4.10.2021 ob 9:00 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Kraljica in Kate: Resnica o njunem odnosu

Ob pogledu v prihodnost je kraljica Elizabeta II. prepričana, da ima soproga njenega vnuka, Kate Middleton vse, kar potrebuje oseba, ki bo nekoč ob poglavarju britanske monarhije, je povedal poznavalec kraljeve družine Joe Little.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Royal Family (@british.royals)

"Kraljica v njej vidi osebo, na katero se lahko zanaša in ji zaupa," je pojasnil za US Weekley ter dodal: "Sedaj je že deset let članica kraljeve družine, v vsem tem času praktično nikoli ni razočarala. Kraljica jo dojema kot zaupanja vredno osebo."

Posebno čast je monarhinja Kate izkazala s podelitvijo reda kraljeve družine, ki pripade le ženskam, ki se znotraj kraljeve družine izkažejo z daljšim stažem in v katerih kraljica vidi močne ter nepogrešljive podpornike.

"Prepričan sem, da kraljice ob dejstvu, da jo bosta nekoč nasledila kralj William in kraljica Catherine, ni strah za prihodnost monarhije."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Cambridges

Uradno se je Kate kraljevi družini pridružila aprila leta 2011, ko se je poročila z vojvodom Kambriškim. Paru so se v zakonu rodili trije otroci: princ George, princesa Charlotte in princ Louis. V teh letih je kraljica spoznala, da je ekipna igralka znotraj palače.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by

"Znotraj kraljeve družine si je izborila svoje mesto. Osredotoča se na stvari, ki njej veliko pomenijo in na področja, kjer meni, da lahko zadeve spremeni na boljše. Kljub temu deluje v skladu s tradicijo, je ne zavrača in je zato pri kraljici dobro zapisana."

Res je sicer, da vstop v kraljevo družino tudi za Kate ni bil enostaven, a je potekal drugače, kot pri njeni že pokojni tašči, princesi Diani. Ta je bila dobesedno vržena v samo jedro monarhije. Zakon med njo in princem Charlesom se je leta 1997 po dolgih letih nesoglasji končal.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diana Frances Spencer (@our.princess.diana)

"Pri Kate je šlo vse počasneje. Z Williamom sta se pred zakonom dobro poznala in sprva je nastopala le kot njegova soproga ter ne kot aktivna članica kraljeve družine," je pojasnil Little in dodal, da jo kraljica ceni tudi z vidika podpore, ki ji jo zagotavlja ob težavah, s kakršnimi se kraljeva družina sooča in med katere nedvomno sodi sestop Harryja in Meghan z mest višjih članov kraljeve  družine.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by

"Kate seveda uvaja spremembe in na svoj način postavlja smernice sodobne monarhije, a pri tem spoštuje tradicijo. Prav to je tisto, kar kraljica pri njej najbolj ceni.

Zlasti v zadnjih letih, ko se je svet soočal s pandemijo, kraljica pa tudi s smrtjo moža, je bila neizmerno hvaležna Williamu in njegovi soprogi, da se je lahko opirala nanju," je prepričan Little.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nepal News English (@engnepalnews)

Drug vir je pred nedavnim razkril, da Kate že razmišlja o določenih spremembah zastarelih pravil, ki veljajo v kraljevi družini in bodo na vrsto prišle tedaj, ko bo njen soprog postal kralj:

"Kate je pred očmi vseh zacvetela kot bodoča kraljica in sama kraljica ter kraljeva družina z njo ne bi mogli biti bolj zadovoljni."

Povzeto po portalu US Weekley

Preberite še: Kambriški otroci: Tako živijo za vrati kraljeve palače (video)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)