Princu Williamu in Kate Middleton se mudi s selitvijo - In to naj bi bil razlog!

Princ William in Kate Middleton se nameravata kmalu preseliti bliže kraljici.

6.4.2022 ob 8:52 | Foto: Profimedia, Instagram, | Avtor: M. FL.

Princu Williamu in Kate Middleton se mudi s selitvijo - In to naj bi bil razlog!

Princ William in Kate Middleton se nameravata čim prej preseliti v bližino kraljice. Velika selitev na posest Windsor naj bi se zgodila najkasneje do poletja, ko bodo potekala slavja ob praznovanju 70. obletnice vladanja Elizabete II.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Abaco Beach Resort (@abacobeachresort)

Kate in William, ki sta sedaj razpreta med Norfolkom in palačo Kensington, razmišljata o dveh možnostih za novi dom: ena od njih je hiša Frogmore in druga Adelaide Cottage na posestvu gradu, ki ga je monarhinja izbrala za stalno rezidenco.

Med razlogi za njuno selitev je bojazen, da bi se ostarela kraljica sicer preveč zanašala na omadeževanega sina princa Andrewa, ki živi v njeni neposredni bližini.

"Potreba po selitvi na Windsor je vse večja, saj Andrew preživlja s kraljico vse več časa," je za The Sun povedal vir.

"Živi tik ob njej. Med epidemijo kovida je družini ustrezalo, da je njen sin blizu, a zaradi nedavnih dogodkov, povezanih s spolnimi zlorabami, je Andrew pri nekaterih višjih članih kraljeve družine padel v nemilost. Andrew je s tožnico Virginio Guiffre dosegel poravnavo in je več milijonov dolarjev podaril organizaciji za podporo žrtvam zlorab, kar pa ne pomeni, da mu je znotraj kraljeve družine vse odpuščeno."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Windsor Royal Family (@windsor.royal.family)

Po poročanju OK magazina sta bila Kate in William med gorečimi zagovorniki tega, da se princu Andrewu odvzame vse vojaške nazive in pokroviteljstva, kar je kraljica tudi storila.

Vendar degradirani član kraljeve družine še vedno buri duhove, mnoge je tako razburilo dejstvo, da je na spominsko mašo za princem Philipom prav on spremljal kraljico.

Kraljeva poročevalka Natalie Oliveri je povedala, da nad spremstvom Andrewa ostali člani kraljeve družine niso bili preveč navdušeni.

Vir blizu kraljeve družine je razkril: "Ni moškega, ženske in otroka, ki se ne bi strinjal, da ima Andrew vso pravico biti pri maši za očetom, vendar močno prevladuje tudi prepričanje, da si ne more oprati imena in da zanj ni poti nazaj."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Windsor Royal Family (@windsor.royal.family)

"Obstaja pa upravičen strah, da se bo - kljub temu, da je bil odstavljen kot višji član kraljeve družine - znal prikupiti kraljici in si bo znova utrl pot v javno življenje. En od načinov, kako to preprečiti je bližina Willama in Kate," je zaključil vir.

Povzeto po portalu OK Magazine

Preberite še: Je to skrivnost dolgega življenja kraljice Elizabete?

Morda vas zanima tudi: Najnovejši nakup kraljice Elizabete še poglobil dvom v njeno zdravje


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)