Slovenska smučarska skakalka je noseča

Eva Logar, poročena Bastardi, je pokazala zaobljeni trebušček.

9.2.2022 ob 12:55 | Foto: Dejan Javornik, zajem zaslona | Avtor: Š. R.

Slovenska smučarska skakalka je noseča

Olimpijskih uspehov slovenskih smučarskih skakalk v Pekingu se pred domačimi televizijskimi zasloni močno veselijo tudi njihove nekdanje reprezentančne kolegice, ki so sbojo športno pot že zaključile. Skupaj sta se nedavno zlate in bronaste kolajne Urše Bogataj in Nike Križnar v studiu TV Slovenija razveselili Eva Bastardi (nekdaj Logar) in Katja Požun.

Med pogovorom sta razkrili številne zanimivosti o olimpijskih junakinjah, med drugim, da sta bili kot danes Urša in Nika nekdaj nerazdružljivi tudi Požunova in Špela Rogelj.

»To ti da neko dodatno sproščenost, pomembno je, da si v sobi z nekom, s komer se dobro razumeš,« je dejala Eva, ki pa je ob svojem nastopu na televiziji razkrila tudi zaobljen trebušček in dejstvo, da bo kmalu dobila naraščaj.

Dolenjska skakalka, ki je bila v svetovnem pokalu najvišje na 4. mestu, je kariero končala leta 2017 in se hitro podala v nove vode, magistrirala je na ekonomski fakulteti in se zaposlila v domačem podjetju. Kot je nedavno povedala v pogovoru za Siol, si je hitro uredila življenje: od poroke, do gradnje hiše in otroka.

»To so same zmage, življenje gre v pravo smer,« je dejala.

Preberite še: Skakalka Urša Bogataj iskreno: Če želiš preživeti, moraš imeti odlično sezono

Morda vas zanima tudi: Gloria Kotnik o materinstvu in pasteh vrhunskega športa: Izgorelost začneš čutiti prepozno. Dobesedno te odreže.


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)