Slovenska plesalka na poroki glasbene zvezdnice: Smo kot družina

Gordana Grandošek Whiddon je stkala prijateljske vezi z britansko glasbenico Pixie Lott.

15.6.2022 ob 3:02 | Foto: Marko Delbello Ocepek | Avtor: Š. R.

Slovenska plesalka na poroki glasbene zvezdnice: Smo kot družina

Uspešna slovenska plesalka Gordana Grandošek Whiddon si je ustvarila blestečo kariero v tujini, med drugim tudi v britanskem šovu Strictly Come Dancing. Plesala je tudi s številnimi glasbenimi zvezdniki, med njimi je tudi britanska kantavtorica Pixie Lott, s katero sta spletli tudi tesne prijateljske vezi.

Tako je štajerska koreografinja te dni na instagramu presenetila s fotografijo s poroke angleške zvezdnice in njenega izbranca, ob fotografiji pa v angleščini zapisala: »Pred več kot tednom dni sta se poročila dva najbolj čudovita človeka. Zelo sva vesela, da sta prišla v najini življenji in naju sprejela kot del družine. Hvala vama za vajina osebna sporočila za vsakega od gostov,« je zapisala slovenska plesalka, poročena avstralskim profesionalnim plesalcem Trentom Whiddonom. 

Pixie ji je v komentarju odgovorila, da je bila presrečna, ko jo je zagledala, Gordana pa ji je odgovorila, da je tudi ona jokala od sreče.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gordana Grandosek Whiddon (@gordanagw)

Par sicer živi in dela v Londonu, sta pa pred časom kupila tudi kmetijo v okolici Maribora. Na svoje posestvo je Gordana v šovu Vražje dame tudi povabila ostale udeleženke šova, da so ji pomagale pri delu.

Danes 42-letna Mariborčanka je sicer tudi producentka in lastnica blagovne znamke večernih oblek GGW Design. Za seboj ima pestro mednarodno kariero, s plesnim šovom Burn the floor je potovala po celem svetu. Tam je tudi spoznala svojega moža, skupaj sta koreografirala plesni šov So you think you can dance v Avstraliji in Vietnamu. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gordana Grandosek Whiddon (@gordanagw)

Preberite še: Ana Klašnja: Trpljenja in odrekanja je bilo v baletu več kakor samega užitka

Morda vas zanima tudi: To je znani Slovenec, ki bo igral v Netflixovem muzikalu Matilda


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)