Jaime Lynn Spears ščiti svojo sestro Britney

Jaime Lynn Spears je stopila v bran svoje sestre Britney in se odzvala na dogajanje na Instagramu.

23.7.2020 ob 9:35 | Foto: Sascha Steinbach/GettyImages, Instagram | Avtor: M. FL.

Jaime Lynn Spears ščiti svojo sestro Britney

Na kritike in ugibanja o tem, kaj se dogaja z Britney Spears, ki se pojavljajo na družabnem omrežju Instagram, se je odzvala mlajša sestra pevke, igralka Jaime Lynn Spears.

Na svojem profilu je delila objavo glasbenice Halsey, v kateri je slednja izpostavila pomen sočutja in razumevanja drugih v odnosu do nekoga, ki se bori s težavami z duševnim zdravjem.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jamie Lynn Spears (@jamielynnspears) on

"Tisti, ki imajo težave z mentalnim zdravjem in oni, ki skrbijo zanj vedo, kako pomembno je spoštovati zasebnost. Družina v tem primeru skuša zaščititi svoje ljubljenje ne glede na to, kako njen trud izpade v očeh javnosti. In kot javnost se moramo tudi mi naučiti spoštovati zasebnost," je pod posnetek zaslona pevke, v katerem navaja:

 

"Domneve in ugibanja o nekom z duševnimi težavami niso šala. Upam, da se nihče ne sramuje mentalnih težav. Vedite, da niste sami in da ste ljubljeni. Tisti pa, ki ne zmorete ponuditi sočutja in razumevanja, ponudite molk," zapisala Spearsova

Zadnja leta so oboževalci večkrat izrazili zaskrbljenost glede objav Britney na družabnih omrežjih, v katerih pevka vedno znova ponavlja, da je zgolj samosvoja. Z objavo je Jaime Lynn hotela prepričati uporabnike omenjenega omrežja, naj prenehajo z nespoštljivimi ugibanji, ki se med drugim pojavljajo pod sloganom #FreeBritney in naj ne širijo govoric o duševnem zdravju njene sestre.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jamie Lynn Spears (@jamielynnspears) on

"Nobene pravice nimate podajati domnev o moji sestri. Tudi jaz NIMAM pravice govoriti o NJEJ in njeni zasebnosti. Ona je močna, pogumna in ženska, za katero ni meja, to je edina o njej OČITNA stvar," je še zapisala Lynn in v komentarjih požela veliko odobravanja.

Na zapis enega od sledilcev, da bi družina vendarle morala pojasniti, kaj se v resnici dogaja z Britney in tako predstaviti tudi drugo plat zgodbe, pa je odgovorila:

"Nikoli ne bi govorila samo zato, da bi karkoli pojasnjevala javnosti. Zlasti če oseba, katero to zadeva, izrazi željo po zasebnosti. Raje prenesem vse kritike in sovraštvo, kot bi razglabljala o osebnih zadevah, ki jih nekdo želi zadržati zase."

Preberite še: Zvezdniki o mentalnem zdravju: od bipolarne motnje do motenj hranjenja

Morda vas zanima tudi: Dve najhujši posledici pretiravanja z družabnimi omrežji


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)