Selena Gomez: Komentarji o mojem telesu so me res potrli (VIDEO)

Pevka Selena Gomez o negativnih komentarjih na družabnih omrežjih, ki so jo zbodli v srce.

13.11.2019 ob 10:45 | Foto: Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Selena Gomez: Komentarji o mojem telesu so me res potrli (VIDEO)

Septembra 2017 je Selena Gomez na Instagramu delila vest, da je zaradi zapletov z lupusom morala na presaditev ledvice. 27 letna pevka je oktobra 2015 javnosti razkrila, da je žrtev avtoimune bolezni, ki prizadene vezivna tkiva in povzroča različna vnetja, katera negativno vplivajo na domala vse dele telesa.

Kot piše People pa je bila potem, ko je bila soočena z diagnozo, kateri je sledilo zdravljenje, podvržena nihanju telesne teže, čemur so z negativnimi komentarji veliko pozornosti namenjali njeni sledilci na družabnih omrežjih.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

"Imam lupus, težave z ledvicami, visok krvni tlak, skratka, imam veliko težav z zdravjem, ki name vplivajo na različne načine. Jemati moram veliko zdravil, nekatera od njih bom morala uživati vse življenje in da, imajo stranske učinke. En od njih je nihanje teže. S tem se sploh nisem obremenjevala, dokler me ljudje niso začeli kritizirati. Prav negativni komentarji glede mojega telesa pa so me res potrli."

A kot je dodala Selena, se je naučila potegniti črto in se z družabnimi mediji ne obremenjuje več. "Srečna sem in všeč mi je življenje, kot ga živim. Na družabnih medijih se ne izpostavljam preveč, sploh pa se ne obremenjujem s komentarji, ki sledijo mojim objavam. Ne zanima me, kaj ima za povedati vsak, ki jih vidi."

Kljub temu, da širša javnost do pevke, ki se je z zadnjim hitom Lose You to Love Me uvrstila na prvo mesto Billboardove lestvice, ni bila ravno prijazna, Selena ne kuha zamere in še vedno živi po zlatem pravilu, ki mu sledi vse življenje: z drugimi ravnaj tako, kot želiš, da bi drugi ravnali s teboj.

 

Priporočamo tudi: 10 najbolj umazanih predmetov v gospodinjstvu (in kako jih očistiti) in pa Spoznajte slaščičarja, ki peče neverjetne torte

Preberite še: 10 zvezdnic o svojih bitkah z nevidnimi, a težkimi boleznimi

Morda vas zanima tudi: Zdrave navade, za katere ni nikoli prepozno


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)