Gigi Hadid o tem, zakaj njena nosečnost ni najpomembnejša

Manekenka Gigi Hadid je med nosečnostjo skopa z objavami na družabnih omrežjih, za kar ima prav poseben razlog.

16.7.2020 ob 9:30 | Foto: Benoit Tassier/Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Gigi Hadid o tem, zakaj njena nosečnost ni najpomembnejša

Gigi Hadid s fantom Zaynom Malikom pričakuje prvega otroka. A od tedaj, ko je aprila v svet poslala veselo novico, je z objavami o poteku dogodkov skopa, piše People.

Zakaj, je pojasnila v videu na Instagramu, v katerem je med drugim spregovorila o svojem sodelovanju s publikacijo V Magazine:

"Vesela sem vseh pozitivnih komentarjev, iskrenih vprašanj o mojem počutju in povem vam, da vse poteka odlično. Hvaležna sem za vse lepe želje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Opažam, da je veliko ljudi presenečenih, ker na družabnih omrežjih ne delim objav o tem, kako potekajo zadeve, vendar se zavedam, da moja nosečnost trenutno ni najpomembnejša stvar," je povedala Gigi in dodala, da si druga dogajanja, kot sta epidemija koronavirusa in gibanje Black lives matter zagotovo zaslužijo več pozornosti od njenega trebuščka in počutja.

"To so eni od razlogov, da podrobnosti ne delim z vsemi, temveč le z najožjim krogom ljudi, torej s prijatelji in družino."

A čeprav Gigi razvoj dogodkov med nosečnostjo ohranja zase, je obljubila, da bo zagotovo nastopil čas, ko bo z informacijami radodarnejša:

"Posnela sem veliko fotografij in jih poslala prijateljem ter družini. Trudim se zabeležiti kar največ dogodkov in sprememb, saj velikokrat slišim nasvet: pazi, da ne boš česa zamudila. Vse bom nekoč delila z oboževalci, vendar se mi s tem trenutno ne mudi. Rada bi uživala odmaknjena od oči javnosti in nočem se obremenjevati s tem, da bi posnela najbolj srčkano fotko ter jo objavila."

--> Ksenija Benedetti: Najraje bi ji pred vsemi primazala klofuto

Je pa manekenka v videu vendarle pokazala svoj trebušček in se pošalila, da je dobro videti, da je tam: "Tu je moj trebušček. Od spredaj je drugačen kot od strani," jo je slišati v posnetku na Instagramu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Z & G (@zigisdiary) on

Že na začetku tega meseca je pojasnila, da ga ni in ne bo skrivala za širokimi oblačili: "Sem ponosna in srečna nosečnica in zagotovo bom več delila z oboževalci tedaj, ko bo za to nastopil pravi čas."

Preberite še: Čisto vse, kar vemo o zvezi Gigi Hadid in Zayna Malika

Morda vas zanima tudi: Gigi Hadid v petem mesecu nosečnosti


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)